Ole Engen førstemann over 100 km i klubbens påskeutfordring

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Apr 2022

Ole Engen er helt fersk som løper, og mange av dere har vel fått med dere hvordan han og samboeren (Jannicke Andersen) de siste to årene har halvert vekta, begynte å løpe i fjor og en nå ivrige løpere, meldt seg inn i ultraløperklubb og gleder seg til debut på ultradistanse senere i år. 

På bildet ser vi Ole og Jannicke på stolpejakt i Ski på påskeutfordringens andre dag. Jannicke halvblandet med løp og sykling siden hun er i opptrening etter skade.

Ole kom greit gjennom klubbens marsutfordring, mens han i påskeutfordringen får det verre da han de fleste dagene jobber mye og sent. Da var det viktig å utnytte de to første dagene grundig, og etter to dagers stolpejakt på nesten 80 km viste han at han har talent for langløping. Sent mandag kveld fikk han plusset på nye 24 kilometer, slik at han nådde 100 km på de tre første dagene av påskeutfordringen.

Gamlefar (undertegnede) var med på helgens turer, men i mye saktere fart!


Påskeutfordringen kan kombineres med mye spennende:
Ellers er det mange ting deltakerne i påskeutfordringen kan kombinere med, f.eks. KrsUltra, PåskeHaremaraton, Påskemaraton, SMVS-gjennomløping - og altså stolpejakt som mange i klubben har oppdaget som morsom trening.

Det er ennå 7 dager igjen av påskeutfordringen det foreløpig 37 er påmeldt, og det er fortsatt mulig å melde seg på. Les mer her: Det nærmer seg klubbens påskeutfordring - 100 miles fra Oslo til Biri


Resultatene oppdateres daglig på hjemmesiden under aktiviteter/trening:
https://www.romerikeultra.no/p/19050/trening

Status etter tre dager:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.