Peter Jensen vant Nordmarka Skogsmaraton Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Sep 2021

Peter Jensen vant tidenes første ultradistanse i Skogsmaraton, der løperne startet med maratonrunden og avsluttet med halvmaratonrunden, altså 63,3 kilometer. 5 løpere fra klubben startet på ultraløpet i tillegg til 5 på maraton.

På bildet ovenfor ser vi Peter og Tom etter ca 800 meters løping. (Foto: Runar Gilberg, Kondis)

Ultraløpet
Peter løp på 5.22.46 og var vel 3 minutter foran Kjetil Myklebust på andreplass. 6 av deltakerne i ultraløpet var kvinner og 30 var menn.

Even Nedberg løp inn til 6. plass med 5:56:57 mens Tom Johannessen ble nummer 10 med 6:12:26. Morten Granli og Leif Foss måtte bryte løpet.

Maratonløpet
Helge Eide var raskest av våre på maraton med sterke 3:34:31 i den tunge løypa, noe som ga 2. plass i M55-59 og 31. plass totalt av 192 herreløpere.

Isabel Aarnes løp på 4:29:28 og ble nummer 33 av 60 kvinner (6. plass i K35-39).

Lars Møller løp på 4:05:45 som ga 95. plass og 19 i M45-49, Magne Johansen løp på 4:11:42 som ga 110. plass og 6 i M55-59 mens Runar Thorstensen løp på 5:25:23 og inn på 181. plass og 30i M45-49.

Helge på facebook:
- Forrige gang jeg løp maraton (i starten av juli) slo kramper inn og førte nærmest til full stopp. Snakk om forskjell til dagens Nordmarka skogsmaraton! Lette ben hele veien, og negativ split (raskere på andre halvdel av løpet enn på første). Det gir litt ekstra motivasjon til å komme seg ut på treningstur etter jobb i kveldsmørket utover høsten. Og bonus i dag: et Nordmarka i strålende høstsol!

Isabel på facebook:- Nordmarka skogsmaraton. Tid: 4:29, grusa tiden fra 2019 med 33 min. Maraton nr 43 i boks. Variert løype med opp og ned passer meg nok bedre enn flat og kjedelig.

Kondis: Sommerlig da Nordmarka Skogsmaraton ble høstløp