Nytt medlem: Bjørn-Tore Gulbrandsen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jul 2019


Bjørn-Tore Gulbrandsen (36) fra Elverum har meldt seg inn i klubben. Han har nettopp gjennomført sine to første ultraløp, og deltar også i ultralange skirenn. (Foto fra Ecotrail50: Sportograf)


Bjørn om seg selv:

Jeg er 36 år. og bosatt i Elverum. Begynte å løpe for 6 år siden. Begynte etter hvert å delta på kortere løp opp mot 30 km. Ble tidlig fascinert av ultraløp gjennom NRK-serien ultraløperne og ønske om å delta på ultraløp ble større og større. Samtidig gikk jeg en del skirenn på mosjonsnivå ala Birkebeinerrennet og Holmenkollmarsjen. 

Fascinasjon av å løpe og gå langt på ski er i dag stor. I år tok jeg sjansen og prøvde meg først på 103 km og da 11 timer på langrenn. Deretter ble jeg med på mitt første ultraløp Ecotrail Oslo 50 km på 5 timer 12 min. Det var så gøy at jeg ble med på UltraBirken 60km også, med tiden 7 timer 17 min, en fantastisk opplevelse.

Planen fremover er først Frankfurt Maraton, deretter flere ultraløp og er allerede påmeldt UltraBirken neste år. Har også planer om å gå skirenn på 100-120 km.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.