Påmeldingen til Bislett 24-timers 2018 åpner 1. mai kl 00:00

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Apr 2018

Det er 7 måneder igjen til årets lengste julebord på Bislett, og vi dekker på til 160 deltagere også i år. 24-timersløpet har tradisjon for å bli tidlig utsolgt, og selv uten NM-status forventer vi det samme i år - altså stinn brakke på Bislett 24. og 24. november.Arrangementet vil bygge videre på fjorårets suksess da klubben for første gang var alene om arrangementet. Hovedkomitéen bak løpet er stort sett den samme som i fjor, og vi har tidligere evaluert løpet i 2017 og ikke minst tilbakemeldingen fra deltagerne i en undersøkelse vi sendte ut i desember.

Mest oppmerksomhet har antall deltagere fått, og konklusjonen er at vi nok en gang prøver med rekordmange 160 løpere på startstreken. Men, i år vil vi håndheve disiplinen i løpebanene mye strengere for å sikre gode forhold til de som løper fort.

Startkontingenten blir den samme, alle deltagere får en gul teknisk t-trøye med løpets logo, og de som løper mer enn 130 km (kvinner) og 150m km (menn) får løpets store prestasjonsmedalje. I tillegg blir det premier til de beste og klassevinnerpremier.

Men først av alt blir det en stor ultraløperhappening der klubben alene vil stille med 70-100 mennesker, som arrangører, som deltagere og som supportere.

LØPETS HJEMMESIDE       
Info in English

LØPETS FACEBOOKSIDE
Løpets arrangementsside på facebook 

PÅMELDING (åpner 1. mai 00:00)
PåmeldteKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.