Nytt medlem: Ingunn Agnete Ytrehus

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Mar 2018

Ingunn Agnete Ytrehus (67) fra Rollag i Buskerud har meldt seg inn i klubben. Ingunn som tidligere har løpt for Tromsø Løpeklubb flyttet sørover for 4 år siden. Den opprinnelige Lillehammerkvinnen bodde i Tromsø fra 1978 til 2013. Svært mange av dere kjenner Ingunn allerede, og nå er hun altså en av de gul-svarte i Romerike Ultraløperklubb.
Ingunn debuterte på ultraløp i Meråker Mountain Challenge i 2011, det var den gang MMC stort sett manglet merking. Senere har hun løpt mange ultraløp, blant annet ChampagneUltra og Bislett 24-timers. 

I 2017 løp hun UltraBirken 60 km, HofToppers 46 km og Telemarks Tøffaste 81 km.

- Jeg løper jo alt fra fem til hel, motbakke og ultra (hadde årsbeste 2015 i K65-69 på både 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton), sier Ingunn.

Hun går også mye på ski, og om to dager skal hun gå Birkebeinerrennet for 25. gang.

- Foreløpig er jeg nå påmeldt for Romerike Ultraløperklubb på Sentrumsløpet, Råskinnet, Fornebuløpet 5K, MSM halv, Oslo hel og Hytteplanmila.  

- Ultraløpsplanene er ikke helt avklart, men det blir nok Meråker i hvert fall. Blir det noe opplegg med klubben der? (svaret er ja, mer om det senere)


Sportsmanden har tidligere publisert Ingunns beretning fra Sahara Maraton i 2015.

Et par måneder tidligere vant hun tidenes første "snøultra" skriver Sportsmanden, og det de sikter til da er klubben Champagneultra på Sessvollmoen.


Ingunn på facebook

Sliten og glad for motvindt etter 35 km FOTO: INGUNN YTREHUS

Arrangørfoto


ChampagneUltra 2014. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.