Bra frammøte på treningstur med Thomas S fra Rådhusplassen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 5. Mar 2017

Thomas Stordalen inviterte til rolig langtur fra Rådhusplassen tur/retur Fornebulandet lørdag formiddag. 15 takket ja og møtte fram, slik at det var 16 løpere på hyggelig tur.


Her er 11 av 16 samlet på Rådhusplassen (foto:Thomas Stordalen).


Her er 9 av deltagerne foreviget med Telenor Arena i bakgrunnen.Thomas Stordalen gleder seg nok til sommeren.... med en viss tilnærming i antrekket.


Endelig ser det ut til at vi får litt sving på treningsinvitasjonene våre, og for andre helg på rad var det altså bra frammøte på en felles langtur. På facebooksiden "Treningsinvitasjoner Romerike Ultra" ble det lagt ut ytterligere tre invitasjoner til lørdagstur. Du finner også info om treninger på hjemmesiden vår, både i aktivitetskalenderen og på treningssiden. For å få med treninger på hjemmesiden må du helst melde inn senest en uke i forveien. På facebook kan du legge inn oinvitasjoner også på svært kort varsel.


De siste invitasjonene kom kanskje litt sent, men vi håper alle fortsetter å invitere til turer selv om det er kort frist. Jo flere som legger ut invitasjoner, jo flere vil over tid få selskap på turene.

Einar Hagemann (bildet til høyre) ble alene på turen sin, som var av det litt spesielle slaget:
- Noresund opp til Norefjellstua på veien og slalåmbakken ned igjen løpende. Dette har jeg hatt lyst til lenge og løpe ned Norefjell alpinanlegg på vinteren. 14 minutter ned og ca 700 høydemeter. Gikk så fort at jeg fikk dotter i ørene. Jeg løp fra mange på brett og ski he he. Altra Olympus 2.0 er supre i bakken. De ligger som små miniski oppå snøen.

Daniel Salvesen inviterte til trening på Bislett.

Nicolai Zahl Marken inviterte til tur på Jeløy, en spennende tur vi håper gjentar senere:
- Jeg og Marit skal løpe 3 toppløypa på Jeløya i Moss lørdag kl 12. Løypa er 25 km ca 500 høydemeter. Stort sett sti grusvei og noe asfalt.... blir det flere som deltar så deler vi oss i 2 grupper. Tenker at jeg vil løpe i 6.00-6.30 fart og Marit 7.00-7.30. Vil noen løpe raskere så finner vi løsninger på det. Vi møtes ved Søly båthavn, håper vi sees
Se også: 3-toppsløpet på Jeløya


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.