Nyinnmeldte Mathis Dahl Fenre vant Stranda Fjord Trail Race 100K - Margrethe Fjetland på 3. plass

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Aug 2022

Innmeldingen kom etter løpet, men vi soler oss likevel i glansen av Mathis Dahl Fenres seier på 100 km i Stranda Fjord Trail Race. Han vant et spennende oppgjør med 47 sekunder etter 16 timers løping. Vi kommer tilbake med en kort presentasjon av nyinnmeldingen.

Margrethe Fjetland kom også på pallen med en 3. plass etter en knalltøff 100 kilometer i Stranda. Toppbildet viser Margrethe i løypa (arrangørfoto).

Det ble en fuktig affære, skriver Kondis, og deler av 100 km-løypa ble kutta ut på grunn av værforholda. Dermed ble det også litt under 7000 høydemeter i år.

Mathis:

Mathis skriver på facebook:

Alt klaffa! Været ble mye bedre enn forventet. hode, bein, mage funka hele turen. Naturopplevelsen var sinnsykt rå .
@strandafjordtrailrace leverte et rått arrangement med en crazy rå løype og masse bra CPer fulle av trivelige og hjelpsomme folk!
Veldig synd for Vetle som hadde seieren i sin hule hånd og løp feil opp mot Slogen. Men litt flaks skal man ha og jeg er utrolig glad og stolt over min første skikkelige Ultra seier! Helt rått også å kjempe så tett med @vemundovste helt til siste km!
For et race!!
Bildet ble tatt av eminente @iancorlessphotography som trosset været og lå på lur i en vindsekk opp mot toppen av Storhornet

Mathis i midten etter seieren på 100K og med en sjekk på 7500 kroner. (Arrangørfoto)

Kommer sikkert tilbake
John F Jahre (11. plass) var med for andre gang og la ut dette på faceboook etter løpet:
Stranda Fjord Trail Race 100k
2021= ✅️ Sa "aldri igjen"

2022 = ✅️ Sier, "kommer sikkert tilbake neste år"

Kjempe gøy løp i sånn terreng jeg liker, været var også sånn jeg liker. Krevende, spennende og litt farlig et lite parti. Burde tatt med isøks som obligatorisk utstyr.  Det er litt sånn her på vestlandet at når de lokale sier: Nja, det er forholdsvis nokså enkelt å løpe der" Det betyr: 95% kommer aldri tilbake. Anbefaler dette løpet, men vær forberedt og litt trent først

Se Johns videosnutter fra løpet

John med medaljen.

Atle best av våre på 48 km
Vår superveteran Atle Bjørnerud var raskest av våre 3 deltakere på 48-kilometeren, i det som kanskje er Norges tøffeste løype under 50 km?

Nyinnmeldte (juni) Christian Andersen fullførte på 66. plass og har lagt ut noen videoer på fb-siden sin.

Christian skuer over fjellandskapet underveis i løpet.

Kondis.no: 758 som startet i Stranda Fjord Trail Race fikk tøffe forhold