Line Caliskaner med suveren seier i Oslofjorden Rundt, 15 RU'ere deltok

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Aug 2022

Line Caliskaner løp raskere enn noen tidligere har klart (kvinner eller menn) i Oslofjorden Rundt 100 miles 6. august. Med tiden 16:32:43 viste hun at formen er veldig bra i oppkjøringen til Spartathlonstarten 30. september. Bildet: Smilende vinner etter fullført OFR. (Foto: Tomas Pinås)

De fleste av dere har vel allerede sett reportasjen på kondis.no, så vi supplerer her bare med å oppsummere våre løperes innsats.

Kondis.no: Line Caliskaner imponerte mest i siste utgave av Oslofjorden Rundt (inkl alle resultater)

På 100 miles var det bare fem deltakere - noe som skyldes at distansen egentlig var avlyst, fire av de fem var fra klubben. Line vant altså på 16:32:43, Janne Kvisvik løp på 23:42:51, Lars Møller løp på 24:44:04 og Petter Vabog brukte 30:17:57.

Lars vant 100 miles fra herrer, men måtte se seg slått av kvinnene på distansen. (Foto: Tomas Pinås)

På 50 miles var 6 av 12 herreløpere fra klubben. Best av disse var Magnus Thorud, som løp sammen med Line til han var ferdig med 50 miles og hun var halvveis på sine 100 miles. Magnus - som også forbereder seg til Spartathlon - løp inn til 3. plass på 7:20:28.

Kevin Hughes løp på 9:18:08 (4. plass), Magnus Mühlbradt brukte 9:40:10, Henning Brøvig Hanssen på 10:20:08 og Stian Øidvin på 10:36:06 . Nikolai Marken måtte registrere DNF denne gangen.

Magnus på "pallen" etter 50 miles. (Foto: Tomas Pinås)

Ny distanse dette siste året med Oslofjorden Rundt var 45-kilometeren fra Moss til Nesset. Her fikk vi en sterk 2. plass til Svein-Erik Bakke med 3:52:40. Videre løp Jarl Odin Herland på 4:39:00 og Ole-Henrik Kjevik på 5:20:45.

I kvinneklassen ble Ragnhild Audestad nummer tre med 5:45:55. Torunn Tofteng løp på 5:56:40 og Ingunn Ytrehus på 7:17:35.

Svein-Erik med deltakertrøye etter fullført 45 km. (Foto: Tomas Pinås)