Aud Elisabeth Stuhr vant kort-trippelen i Sandsjöbacka Trail

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Jan 2017

Etter tre dagers løp og til sammen 77 kilometer vant Aud Elisabeth Stuhr kort-trippelen i Sandsjöbacka Trail. Det ble løpt 25, 30 og 22 kilometer de tre dagene, men siden de to første er innenfor 24 timer er det pr definisjon ultradistanse.


Aud Elisabeth på den avsluttende 22-kilometeren (foto: Fredrik Ölmqvist)


Mer om Aud Elisabeths løp kan dere lese i tre reportasjer på kondis.no - der det også er tre videointervjuer med henne!

Reportasje fra fredagens løp:
Stuhr vant første løpet i Sandsjöbacka Trail - videointervju med de norske

Reportasje fra lørdagens løp:
Stuhr leder og to norske 2. plasser i Sandsjöbacka Trail trippel

Reportasje fra søndagens løp:
Aud Stuhr hold unna og vant trippelen i Sandsjøbacka Trail
Aud Elisabeth slapper av etter lørdagens løp (foto: Fredrik Ölmqvist)


Av andre deltagere fra klubben var Sondre Amdahl påmeldt ultra-trippelen på 25, 44 og 82 kilometer, men han var ennå ikke restituert etter seieren på 115 km i Hong Kong 1. januar, og valgte å gi seg underveis på lørdagens løp. Han fikk dermed bedre tid til å følge opp flere av løperne han er coach for.
Geir Andersen med totalt tre medaljer (fra Geirs facebookside).


Geir Andersen var også med på ultra-trippelen, men løp bare de to første dagene (?). På lørdagens 44 km ble han nr 73 av herrene med 4:58:59.

Kristoffer Barbøl Vikebakk ble nr 79 på 44 km med 5:00:31. Han løp også fredagens 25 kilometer, men vi finner han ikke på listene søndag.

Ut fra oppdateringen på facebook går det fram at Geir og Kristoffer løp også søndag. Løp de 22 km og en "uoriginal" trippel? Vi finner dem ikke i søndagens resultatlister.

Asgeir Hjorthaug var den eneste av våre som løp 82 km. Han kom på 25. plass med 10:33:51, men ikke uten dramatikk - og beltespenna var mer enn fortjent:

Her er hva Asgeir skriver på facebook etter løpet:

- Sandsjöbacka Trail 82 completed 😎 Det ble ikke helt den dagen jeg håpet på. Målet var sub 9 timer og alt gikk etter planen frem til ca 55k (passerte maraton på 4:04). Ved 55k stoppet et eldre ektepar og gratulerte meg med ledelsen, jeg hadde god feeling på topp 10 på det punktet, men ledelse? Neppe... Slo på GPS på tlf, og joda, jeg hadde fulgt gal merking en stund og gjort en shortcut på ca 10km 😔 Sint og trist begynte jeg å rusle tilbake samme veien jeg kom. Etter ca 5 km med trasking kom jeg til drikkestasjonen jeg hadde hoppet over, satte meg ned og tenkte at dette blir min første DidNotFinish. Heldigvis valgte jeg heller å bli han som fullførte Sandsjöbacka 82 på 90 km 😂 Mange skryter av merkingen på dette løpet, de har nok rett i det, men jeg fikk det aldri helt til å stemme, noe som nok kostet meg topp 10 plassering. Men, 28. plass av 100 startende, med 8 km ekstra løpt, samt en god dose mentaltrening er jeg godt fornøyd med 😎I tillegg var løypa, landskapet og de frivillige underveis helt fantastiske! I'll be back 💪🏼👊🏼


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.