Nytt medlem: Tone E Bendiksen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Jan 2017

Tone Bendiksen (42) fra Haugesund er innmeldt i klubben. Hun er medlem av en lokal triathlonklubb, men savnet kontakten med andre likesinnede løpere. Tone har allerede deltatt på flere tøffe terrengultraløp.


Tone er relativt fersk som ultraløper og har kun holdt på siden 2015, men har allerede testet ut EcotrailOslo (45km 2 ganger), Transgrancanaria 83 km og Manaslu Trail etappeløp på 200 km (Nepal) (...og Matterhorn Ultraks (30 km - ikke akkurat ultra, men hardt nok).

Denne sesongen, hvis alt går etter planen, er det Transgrancanaria 360, Eiger 51 og Le Grand Trail des Templier 100 km som står for tur.

- Selv om jeg har deltatt i en IRONMAN 70.3 og en full Ironman er det ultraløp som er blitt min greie, sier Tone. - Med en slik jobb så er man jo tvunget til å komme seg ut av sofaen, så jobben har nok mye av æren for at jeg er såpass aktiv som jeg er idag.

Som profesjon jobber hun med kondisjonsidrett, som daglig leder i Wen Events som arrangerer Ironman 70.3 Haugesund, Norges suverent mest profilerte triatlonkonkurranse. Hun og mannen arrangerte den første Ironmankonkurransen i Skandinavia i 2012, og har oppnådd stor suksess med sitt Ironman 70.3 og Wen Events.

Tone på facebook

Her er Tone på 5100 meters høyde under Manaslu Trail Race i Nepal for en drøy måned siden (privat foto).Basecamp på 4700 meters høyde under Manaslu Trail Race (privat foto).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.