Nytt medlem: Yngve Sandøy

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Des 2016

Yngve Sandøy (37) fra Kløfte (opprinnelig Oslo) er innmeldt i klubben. Den tidligere fotballspilleren har nå konvertert til løping, ultraløping.

Yngve på Bislett 24-timers (privat foto).

Han presenterer seg selv:

- Jeg bor nå på Kløfta med mine to barn på 6 og 9 år. Etter en aktiv fotballkarriere på nesten 30 år har jeg hatt et par år nå uten et godt og sosialt treningsmiljø. I 2016 har jeg gjennomført ultraløpene Ultravasan 90 og Bislett 24 timers og føler nå tiden er inne for å melde seg inn i et løpsmiljø for å trigge løpegleden enda mer. Løping gir meg glede og følelsen man får når man kommer i mål etter et langt ultraløp er så syk deilig.

Har ambisjoner om å ta nye steg som løper og gleder meg til å løpe for Romerike Ultraløperklubb i 2017.

Vi legger til at han før 2013 spilte fotball i mange år for Vestli - blant annet i 3. divisjon. Deretter spilte han litt for Kløfta før han altså konverterte til løping.

Han går også på ski, og nå er han påmeldt til det 220 kilometer lange Nordenskjiöldsloppet som arrangeres i Nord-Sverige 15. april.

Tiden var ikke ute, men Yngve var fornøyd med 151,241 km (39. plasss) under Bislett 24-timers. Her får han en fortjent medalje av speaker Stig Andy Kvalheim (foto: Olav Engen).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.