Takk, dere var fantastiske!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Des 2016

Dere var ikke mange, men dere var fantastiske. Årets ChampagneUltra ble en suksess takket være fantastisk innsats og stemning som dere bidro med. Tilbakemeldingene fra deltagerne er utelukkende positive.

Marianne og Marit var to av de fantastiske nissene som sørget for god stemning og et vellykket arrangement på Sessvollmoen (foto: Olav Engen).


Aldri har vel løperne blitt traktert med vafler 8 ganger underveis i et ultraløp, eller annet løp. Og sjelden har noen fryst lenger for deltagerne enn de som i over 7 timer sørget for rundetider og tidtaging og heiing. Tusen takk for dette og alt annet dere bidro med denne fine søndagen på Sessvollmoen.

Hvem var disse fantastiske menneskene som sørget for at de 72 deltagerne kunne reise fornøyd hjem:

  • Arne Martinus Lindstad
  • Arne Halvorsen
  • Amalija Kovacic
  • Bjørn Hytjanstorp
  • Marianne Grøstad Nesje
  • Marit Berg Bjerknes
  • Monica Strand
...og veldig fornøyd var også løpslederen, som har skrevet dette!

Jeg tar også med en melding som Svein-Erik Bakke la ut på ChampagneUltras fb-side:

- Takk for et helt supert arrangement i dag. Kjempegod informasjon i forkant. Flott og morsom løype. Veldig godt tilrettelagt. Likevel ble vi mest imponert over de hyggelige, glade og positive funksjonærene/frivillige. Vi ble i så godt humor av hvor hyggelige dere/de var før, under og etter løpet. Servicen var helt utsøkt. Et privilegium og glede å delta. Takk.

Og denne meldingen fra Jeanette Solvang:

- Takk for et veldig hyggelig arrangement. Dette var min ultradebut. Etter halvveis lurte jeg på om dette var noe for meg - men da jeg kom i mål (dvs litt før jeg kom i mål), fant jeg ut at dette var både krevende og gøy! Jeg syns det var ekstra fint å oppleve så hyggelige folk som både serverte, og tok tider og bilder. Det er ikke dagligdags. Servering etterpå (suppe, saft, sjokolade m.v.) var veldig godt!


Arne&Arne sørget for tidtakingen i samfulle 7,5 time! Det var definitivt en kaldere fornøyelse enn å løpe (foto: Olav Engen).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.