Meld deg på nå: Klubbtur til Hornindal Rundt 7.-9. juli, kjempebillig overnatting - først til mølla.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 24. Nov 2016

Innenlands klubbtur i 2017 blir til Hornindal Rundt, 7. - 9. juli. Vi har reservert overnatting for inntil 42 medlemmer på Knausen Hyttegrend - og den subsidierte prisen dere betaler er 100 kroner for to netter! Men, dere må melde dere på turen innen 18. desember, etter det må vi vurdere å så fra oss noen av plassene vi har reservert. Påmelding til løpet kan dere ordne senere.


Fra fjorårets løp (foto: Kyle Meyr)Som dere har sett gjennomførte vi en medlemsundersøkelse med veldig bra oppslutning der 58 svarte, og 35 svarte «svært sannsynlig» på deltagelse. Det ble en overbevisende «seier» til Hornindal Rundt. Ref nyhet på hjemmesiden: Flertallet ønsker klubbreise til Hornindal i 2017

Hornindal Rundt arrangeres bare 6 dager etter "Romeriksåsen på langs" - noe som sikkert vil medføre noen færre deltagere fra klubben på vårt eget løp - men kanskje kan det da bli lettere å få nok medhjelpere til RPL50?

Ta stilling til turen/overnatting senest 18. desember:

Påmelding til marila5275@gmail.com

Mariann & Andreas har jobbet fram et veldig billig og bra overnattingstilbud for en stor gruppe på Knausen Hyttegrend. Det forutsetter en tidlig forpliktende påmelding, og i håp om å samle en skikkelig stor gjeng fra klubben har vi satt egenandelen til bare 50 kroner pr natt, dvs 100 kroner for to netter!

Dersom du senere trekker deg vil du bli avkrevd ytterligere 200 kroner dersom ikke plassen blir videresolgt til andre. Påmeldingen er altså bindene mtp overnattingskostnaden.

Påmelding til løpet og reiseopplegg trenger man ikke avklare så tidlig.

De beste plassene fordeles først, så vær rask med påmeldingen din.
Påmelding er gyldig når egenandel for overnatting er betalt til kubbens konto 1503.10.32129, merk innbetaling med Hornindal.

Hytter: 5 pers pr hytte (totalt 15 pers)
Gjestehuset: 6 dobbeltrom (totalt 12 pers)
Låven: Inntil 15 pers (de fleste på madrass)

Vi bor altså alle på samme tunet, dette blir sosialt og fint!

Om løpet:


Hornindal Rundt er et spektakulært fjelløp, som går gjennom vill og vakker natur i Hornindal i Sogn og Fjordane. Man løper/går fra lavland til fjelltopp, ned gjennom daler, opp på nye topper og ned igjen. Dette gir en svært variert tur gjennom et fantastisk landskap med mange flotte utsiktspunkt. Fra toppene ser man langt inn i Sunnmørsalpene, ut mot kysten og mot fjellmassivene rundt Jostedalsbreen.


Det er et tøft og krevende løp, men med en bred profil fra trente mosjonister til profesjonelle ultraløpere. Det er normalt å bruke mellom 10 og 30 timer totalt på 75-kilometeren, men det er også en alternativ løype med like stort deltagelse på 38 kilometer.

Det er et velsmurt arrangement, og det anbefales å titte innom løpets hjemmeside der du får rikelig med informasjon om alt rundt løpet. http://www.hornindalrundt.no/


Knausen Hyttegrend:
Hytter

Har holdt av tre hytter. God standard. To soverom med dobbeltseng, hems med to madrasser, sofa i stua som kan soves på. Er dyne og pute til fem personer i hver hytte. Altså plass til 4-7 personer i hver hytte, men tenker 5 er max. Godt utstyrt kjøkken, bad med dusj. Bilvei helt fram. Ca 3 km til startområdet. Prisen er 900 kr per hytte, per natt. Dette inkluderer vask.

Låven

I samme område som hyttene. God standard. Godt utstyrt kjøkken, bad med dusj, to toaletter. Plass til 15 stk, de fleste må ligge på madrasser. Uvisst hvor mange senger, men er i alle fall 15 stk madrasser i låven. Ta med sengetøy, dyne, pute, sovepose selv. Prisen er 2000 kr for Låven per natt.

Gjestehuset

Også i samme område. Er per i dag ledig 3 små dobbeltrom og 3 store dobbeltrom. To kjøkken og to bad i tilknytning til rommene. Pris varierer fra 350 kr for små dobbeltrom til 600 kr for store dobbeltrom, per natt.

Se evt hjemmesiden til Knausen Hyttegrend for bilder og annen info.

Hyttene er reservert RULK, bindende. Avtalen kan annulleres, uten kostnader, men da bør det skje senest på nyåret.

Vi får holde av Låven og tre rom i Gjestehuset fram til 20. desember. Etter det, er det førstemann til mølla.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.