Nytt medlem: Stian Fjellestad

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 23. Nov 2016

Stian Fjellestad (37) fra Røa er innmeldt i klubben. For noen dager siden løp han inn til 5. plass på 12-timers under Bislett Ultrafestival, og tidligere i år var han med i Romeriksåsen på langs der han vant H35-39 og ble nummer 10 totalt på 5:18:41.


Bildet: Stian etter 35 km i Romeriksåsen på langs (foto: Bjørn Hytjanstorp).

- Jeg har lenge vurdert å melde meg inn i klubben, men etter løpet Bislett Endurance Festival tenkt jeg at nå er det på høy tid. PS: Takk for uvurderlig støtte fra klubben natt til søndag på Bislett.

Stian forteller om seg selv:

-Jeg er 37 år gammel og bor i Oslo. Løp mitt første maraton i København 2012 og har som mål å løpe ett eksotisk maraton hvert år. Min definisjon av eksotiske maraton er løp utenfor Norge. Jeg debuterte som ultraløper i Vestfold Ultra Challenge i 2015 og løp Ecotrail Oslo noen uker senere.

- Da jeg sto på startstreken til Bislett Endurance Festival 12-timers løpet i år tenkte jeg at neste år så blir det 24-timers løpet. I skrivende stund er verken kropp eller hode like sikre, men når de verste skavankene har gitt seg, er jeg klar for nye og lange utfordringer.


Stian på Sålåkinna (1595 moh) med utsikt mot Femunden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.