Nye adgangskort fra 1.12. for trening på Bislett

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Nov 2016

Nye adgangskort for trening på innendørsbanen (klokken 17-19) deles ut fra 1.12. Kortene får du ved inngangen til treningsbanen på Bislett. Du må ha løst NFIFs helårslisens for å trene i dette tidsrommet.

På bildet ser vi Asgeir, Nikolai og Einar på Bislett 24-timers 18. november (foto: Olav Engen).

Trening innendørs på Bislett kan være interessant både sommer som vinter, avhengig av vær og hva slags type trening man ønsker å gjennomføre. Da er det viktig å være klar over at Bislettalliansen ved hjelp av NOKAS strengt håndhever hvem som kan trene på hverdager i tidsrommet 17:00-19:00*.

I dette tidsrommet er treningen forbeholdt klubber tilsluttet Norges Friidrettsforbund. Det betyr at det gjelder også for oss.

*unntak onsdager, da er det bare barn/ungdom som får trene kl 17-19.


Fra høsten 2015 må du ha løst løst lisens (NFIF) for å trene i tidene avsatt til aktive løpere. Dersom du er registrert i NFIFs lisensregister som aktiv utøver kan adgangskort hentes ved inngangen for trening ved å oppgi krets, klubb og etternavn.

Info om lisens
Lisens kjøper du HER

Før 17:00 og etter 19:00 samt i helgene er det fritt fram som tidligere.

Treningstider på Bislett

OBS OBS, når dere skal trene på Bislett må dere sjekke linken til "terminlista" Det er stengt ved spesielle arrangementer, mest på dagtid


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.