Didrik Hermansen og Margrethe Fjetland vant Trysilultra'n

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Sep 2016

Det ble seier til klubben i både herre- og kvinneklassen i den første utgaven av Trysilultra'n lørdag. Didirik Hermansen var totalt overlegen i herreklassen og løp alene hele veien og inn til seier med en margin på over 42 minutter. Tiden hans var 4:08:48.

I kvinneklassen fikk vi seier ved Margrethe Fjetland som løp på 6:24:47.

Didrik svever over fjellet.... Han følte at formen var bra - og skal bruke tiden som kommer til å avgjøre hva han løper senere i år. Han er jo blant annet tatt ut til VM utratrail og VM 100 km - men har ikke bestemt ennå hva han satser på (foto: Hans Martin Nysæter).


Margrethe Fjetland jubler over seieren.

Margrethe skriver på facebook:
Vinner av dameklassen i #trysilultran Så utrolig deilig!!🏅 Etter en tøff sommer, trengte jeg virkelig dette. Kjempet med syre opp til ørene fra start til slutt, men ga meg ikke👊🏻 Ekstra digg å komme i mål til @andreascla @didrikhermansen og coach @sondreamdahl Tre veldig inspirerende mennesker og en ekstra takk til sistnevnte, som til tross for opphold med coaching i sommer har svart på alle mulige spørsmål og tatt oss med på flotte turer i Trysilfjellet☺️Sondre underveis i ultraløpet på hjemmebane (foto: Hans Martin Nysæter).

Sondre Amdahl - som nå har all fokus på Tor des Geants 11.-18. september (330 km 24000 høydemeter) løp inn til 4. plass på hjemmebane med tiden 5:24:02.

Geir i åpent fjellterreng... (foto: Hans Martin Nysæter).

Geir Andersen ble nummer 9 med tiden 6:02:59.


Omtale på kondis.no

Resultater fra Trysilultra'n med mellomtider

Trysil Fjellmaratons facebookside med mange bilderDidrik kommer til toppen av Trysilfjellet 1132 moh (foto: Chad Stokes).

Margrethe kommer til toppen av Trysilfjellet 1132 moh (foto: Chad Stokes).

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.