Aud Elisabeth Stuhr ble klubbens innmelding nr 200

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Aug 2016

Aud Elisabeth Stuhr (40) fra Sauda har i dag meldt seg inn i klubben, hun er dermed vår innmelding nummer 200 (netto 173 medlemmer). Med denne innmeldingen blir det ytterligere kamp om å være klubbens beste ultraløper på kvinnesiden - men det er mange av dem nå (de gode kvinnelige ultraløperne i klubben altså).

Aud Elisabeth i teten på NM 100 km (og 6-timers) i Bergen i mai (foto: Olav Engen).- Veldig kjekt at eg kan få bli medlem hos dere. Eg har savna ein ultraløpeklubb, og syntes derfor at RU virka som ein fin klubb å melde seg inn i,
skriver Aud i forbindelse med innmeldingen.

- Mitt neste løp er Oslotrippelen i Oslo. I lag med Stas har eg ei løpegruppe som eg nå har trent i 1 år, og vi er 45 damer som reiser til Oslo, der dei skal konkurrere I 10, halv og heil maraton. Eg vil framover konkurrere for RU, men på Oslo Trippelen skal eg springe for STAS-SPRINGARANE, ettersom vi prøver å få litt teampoeng. Ellers I haust blir det maraton i Amsterdam i oktober og Bislett 24-timers i november. Kan vera der blir nokre andre løp også I haust ....der er alltid masse kjekke løp å vera med på😊😊

Noen av Aud Elisabeths løp:

Aud Elisabeth Stuhr har spesielt det siste året gjort seg bemerket på norske ultraløp. I september i fjor vant hun Oslo Trippelen. Tidligere på året vant hun 63,3 km i Bergen Ultra på ny løyperekord. På Bislett ultrafestival debuterte hun på 24-timersløp med en 7. plass og 174,563 km.

Hun vant også 50 miles på vinterløpet Arctic Ultra i Arvika i år, og i NM 100 km i Bergen knallet hun til fra start... men litt for fort - slik at det ble stopp etter 6 timer. Likevel sikret hun seg seieren på 6 timers med tidenes femte beste resultat av en norsk kvinne, 74,574 km.

Det foreløpig siste ultraløpet hennes var UltraVasan90 - der hun var sammen med oss på fellestur.

Vi sakser fra Kondis.no:
5. plass til Aud Elisabeth Stühr
Aud Elisabeth Stuhr fra Sauda IL er en offensiv og ganske fersk ultraløper som gjerne gir full gass fra start. I UltraVasan90 starten hun litt mer forsiktig, og lå på 12. plass ved første kontrollen i Eldris. Deretter passerte hun de neste kontrollene på 11. 8. 8. 6. 6. og 5.plass - og altså 5. plass i mål.

Her er Aud sammen med RU'ere i finishertrøyer...Aud Elisabeth løper inn til en flott 5. plass i UltraVasan 90 (foto: irunfar.com).Aud_Elisabeth_Stuhr_17km_IMG_1946.jpg
Kondis etter Oslo Trippelen 2015: Aud Elisabeth Stuhr ble nr. 31 totalt på maraton for damer med 3.28.15 og best på distansen av trippeldeltakerne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.