Dugnad på Bislett Ultrafestival i år igjen - kan du hjelpe til?

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 24. Aug 2016

Bislett Ultrafestival ble i fjor for første gang arrangert med full pakke, dvs 48-timers, 24-timers, 12-timers og 6-timers løp. Slik blir det i år igjen, men det krever masse mannskap - spesielt på kjøkken og servicestasjon.

Nattarbeidere 2015, bl.a. Kent Hertaas (foto: Bjørn Hytjanstorp).I fjor klarte vi å stille nok mannskap fra klubben til at vi var to hjelpere tilstede til enhver tid. I år er det håp om at vi kan klare tre tilstedeværende det meste av tiden.

Det betyr 2 timer fra 18-20 til rigging torsdag kveld 17. november, og sammenhengende fra fredag 18. november 08 til søndag 20. november 12:00.

For å klare dette må nok 15-20 medlemmer involveres. Det er også 35 løpere fra klubben på startlistra pr 24. august, så her får du god anledning til å heie på - og gi moralsk støtte til andre i klubben.

Årets dugnadsinntekter vil vi øremerke til vårsamlinga 2017.Dersom du kan være med noe av tiden er det flott om du melder fra til undertegnede olav@samgla.no jo før jo bedre. Oppgaver vil bli tildelt av arrangøren, men kom gjerne med ønsker. Prøv å beskrive aktuelle tidspunkter så godt som mulig - vi får evt korrigere senere.

Her på hjemmesiden vil vi regelmessig informere om status på hva vi har og/eller mangler av mannskaper.

Påmeldingssiden til Bislett ultrafestival
Påmeldte 211 pr 24. august hvorav 35 fra klubben
Facebooksiden for spørsmål og meningsutvekslinger
Facebooksiden til BIIEFRosagjengen 2015 med blant annet Helge Lund og Jan Sneisen (foto: Olav Engen)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.