Louise Skak og Hilde Johansen uttatt til mesterskap

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Aug 2016

Louise Skak er tatt ut til VM 100 km - for Danmark, mens Hilde Johansen er tatt ut til EM 24-timersfor Norge. Dermed har vi hele seks løpere med i internasjonale mesterskapsenere i år.


Her ser vi tre av jentene våre som skal representere Norge i mesterskap senere i år. Bildet er fra VM 24-timers 2015 og viser Cecilie, Therese og hilse sammen med Edna Leikvoll og Ninette Banoun (foto: Johan Holmgren).

Louise Skak skal altså løpe for det danske "landsholdet" i VM 100 km i spanske Los Alcazeres 4. desember. Der er jo Guro Skjeggerud og Didrik Hermansen tatt ut til den norske laget.

Hilde Johansen kom med på det norske laget til EM 24-timers i franske Albi 22.-23.oktober. Hun hadde kvalifiseringskravet inne, men kom først på venteliste pga troppens størrelse. Etter et forfall åpnet det seg med plass også for Hilde. Tidligere er Therese Falk og Cecilie Holmgren tatt ut til dette mesterskapet.

Vi har også Sondre Amdahl og Didrik Hermansen med i den norske troppen til VM terrengultra i portugisiske Braga 29. oktober.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.