No Finish Line 8. - 11. september med stor RU-deltagelse

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Aug 2016

Vi pleier ikke å promotere andre løp enn våre egne her på hjemmesiden, men gjør et unntak for veldedighetsløpet No Finish Line i Oslo 8. - 11. september. Det er klart at mange fra klubben vil stille opp, og Leif Abrahamsen og Anita Øy vil koordinere et eget opplegg for klubbens deltagere.


Vi skal ha med klubbteltet vårt, beachflaggene og forhåpentligvis flere supportere som kan bytte på å servere litt til løperne. De fleste planlegger å løpe noen runder eller noen timer, mens andre planlegger en solid ultradistanse i løpet av de tre døgnene konkurransen varer.

Ta gjerne kontakt med Anita eller Leif på forhånd dersom du vil stille opp i støtteapparatet.

Arrangementets hjemmeside

Arrangementets facebookside


Thor Hushovds kone, Susanne, er primus motor for arrangementet.

Foreløpig finner vi 9 løpere fra klubben i startlista som teller 78 deltagere foreløpig, inklusive Thor og Susanne Hushovd. Vi har selvsagt planer om å vinne den innlagte lagkonkurransen. Premien til det laget som går flest runder er et foredrag med tidligere verdensmester i sykling, Thor Hushovd!


Fra løpets hjemmeside har vi hentet denne informasjonen om arrangementet:

No Finish Line er et enkelt løp, tilgjengelig for alle, med lav terskel for deltagelse. Arrangementet går over 3 døgn fra 8.- 11. september. Banen er åpen døgnet rundt og man går eller løper så mange runder man har lyst til. No Finish Line Oslo skal være et hyggelig og engasjerende arrangement for store og små.

Hvorfor No Finish Line?

No Finish Line Oslo arrangeres for å sette fokus på et tema som ofte blir sett på som tabubelagt. Mange barn og unge i Norge utsettes daglig for vold og overgrep. Mange av disse kunne fått hjelp om de fortalte om det til noen voksne de stoler på. Men fordi vi idag har et alt for lite fokus på temaet vil mange barn fortsette å lide. Ofte i stillhet! Bidra til å hjelpe de barna som som har det vondt! No Finish Line er for alle, både store og små, og alle som deltar bidrar til en barndom uten vold.

 • For hver runde du løper eller går vil No Finish Line sine støttespillere gi 10 kroner til Stine Sofies Stiftelse. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på, og begynne turen!
 • Løypa er åpen 24 timer i døgnet fra 8. sept kl. 14.00 til søndag 11. sept kl. 14.00.
 • En runde er 800 meter og du kan gå eller løpe så mange runder du vil!
 • Deltageravgiften er kr 50 for barn og kr 100 for voksne.

No Finish Line har tidligere blitt arrangert i Monaco og Paris, nå er det Oslo som står for tur.

Konkurranse

No Finish Line er i utgangspunkt ikke en konkurranse, men vi vet at for noen så blir det litt mer spennende å delta om man får konkurrere mot noen andre. Derfor går det an å utfordre en venn eller en venninne eller kanskje dere ønsker å bruke No Finish Line som en internkonkurranse på jobben. Da er det noen regler som må følges:

 • Lagkonkurranse:
  • Et lag må bestå av minimum 2 personer. Det betyr at jo flere personer det er på laget jo bedre muligheter til å vinne lagkonkurransen har dere.
  • Laget kan være en venninnegjeng, bedriften din, idrettslag, barselgruppe etc. Her er det bare fantasien som setter en stopper.
  • Premien til det laget som går flest runder er et foredrag med tidligere verdensmester i sykling, Thor Hushovd!
 • Individuell konkurranse:
  • Her kåres de tre beste kvinnene og de tre beste mennene.
  • Her er det rett og slett den som fullfører flest runder som vinner. Enkelt og greit.

No Finish Line Oslo

 • Voksne: 100 kr
 • Barn (7-12 år): 50 kr
 • Barn opptil 6 år: gratis

Påmelding gjøres via www.nofinishlineoslo.no eller ved oppmøte på Rådhusplassen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.