Nytt medlem: Viktoria Sollid

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Jul 2016

Viktoria Sollid (23) fra Kvaløysletta har gjort som søsteren Frida (20) og meldt seg inn i Romerike Ultraløperklubb. De er så langt vi forstår det første søskenparet i klubben.

Her ser vi Viktoria med nr 108 og søsteren Frida under årets MSM, der de løp sammen på 3:52. Vi har ikke fanget opp Fridas innsats tidligere, siden det ikke sto klubbnavn i resultatlista.

Etter en glimrende maratondebut som 18-åring i 2011 har de etterfølgende sesongene blitt spolert av sykdom og skader for Viktoria. Det har stort sett blitt med ett løp i året.

Hun løp også 50 km på 4:19:40 på Bislett i 2014, det er 18. plass på den norske adelskalenderen.

Hennes neste oppgave blir på Ringerike 6-timers i august der både hun og søsteren Frida er påmeldt.

Avisa iTromsø skrev om jentene før fjorårets MSM


Dette skrev vi da Frida meldte seg inn for ett år siden:

Nytt medlem: Frida Sollid
Bildet: Frida og søsteren Viktoria (foto: iTromsø)

Frida Sollid (20, fyller i november) fra Kvaløysletta utenfor Tromsø skal løpe blant annet NM maraton.

- Jeg har løpt maraton tre ganger og tenker å delta i maraton NM i Trondheim i september. Da ønsker jeg å springe for en registrert klubb og da ble det Romerike Ultraløperklubb, sier Frida.

Sammen med søsteren Viktoria (22) - et av norges største løpstalenter) fullførte hun en imponerende trippel under årets Midnight Sun Maraton. Der løp de først 5 km på 21.37, deretter 10 km på 52:40 og til slutt maraton på 4:20:45... ttil sammen ble det et ultraløp over 57 km på 5:34:02. (Viktoria løp forresten 50km på Bislett på 4:19:40 i 2014).

Avisa iTromsø skrev om jentene før MSM


På hjemmeside vår under Klubbinfo/Medlemmer/Nye Medlemmer finner dere litt om alle de som melder seg inn... kjekt å se tilbake om du lurer på hvem en eller flere av våre nye medlemmer er.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.