Nytt medlem: Margrethe Fjetland

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Jul 2016

Margrethe Fjetland (27) er innmeldt i klubben. Hun er fra Stavanger, men har bodd i Oslo siden 2008. Hun jobber som personlig trener, løpecoach og ernæringsrådgiver på SATS Nydalen.Her ser vi Margrethe under årets Transgrancanaria.

- Jeg foretrekker løp i terreng, gjerne krevende teknisk og jeg er ekstra glad i høydemeter både den ene og den andre veien, sier Margrethe.

- Første terrengløp var i Transylvania i 2014, 3 mil +3000 og siden det har både distanse og antall høydemeter økt..

Ultradebuten var i 2015. Et lite løp i Sverige på 50km hvor hun kom på 2. plass. I år har hun så løpt Transgrancanaria der hun kom på en flott 17. plass på 83-kilometeren og nylig løp hun Zugspitz super trail på 81 kilometer der hun kom på 3. plass i aldersklassen og 6 totalt.

- Jeg stortrives med ultraterreng og det er noe jeg tar mer og mer seriøst og ønsker å satse på. Jeg tenker det derfor også er - på lang sikt - viktig å ha en inspirerende klubb i ryggen.

- Jeg ser fram i mot å bli kjent med flere løpeglade sjeler og utveksle erfaringer, samt at jeg gleder meg til å lære en hel del. Dette blir bra, sier Margrethe.

På hjemmeside vår under Klubbinfo/Medlemmer/Nye Medlemmer finner dere litt om alle de som melder seg inn... kjekt å se tilbake om du lurer på hvem en eller flere av våre nye medlemmer er.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.