Må leses: Sluttpatruljeførerens blogg fra Romeriksåsen på langs

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Jul 2016

Vår herostratisk berømte demotiveringscoach og superblogger Henning Lauridsen fikk en enorm utfordring i RPL50 da han skulle motivere løpets sistemann gjennom 50 etter hvert våre terrengkilometre. Han skulle også ta inn merking - og han har ikke minst fått med seg mange morsomme motiver fra løypa. Må leses!

Les bloggen : Sluttpatruljefører i Romeriksåsen på langs

Innledningen:

Sluttpatruljen er det onde kalde gufset du kjenner bak deg på et ultraløp. Dersom du blir tatt igjen av sluttpatruljeføreren kan livet slik du en gang kjente det være over. Sluttpatruljen vil for alltid endre tankene dine og påvirke så vel utseende som måten resten av livet leves på. Om det blir bedre eller verre er fullstendig uvisst.
De aller fleste mennesker juger på jobbintervju og sier at de både liker forandringer og det å utvikle seg. Sannheten er at de fleste hater forandringer og avskyr selvutvikling. Flertallet av de som løper ultraløp er derfor livredde for å havne i sluttpatruljens klør, på grunn av risikoen for uønskede endringer i livet.

Litt lenger ned:

Etter mange timer i regnet i skogen blir humoren deretter. Johan hadde fingersokker og jeg spurte om han hadde tatt dem på uten å bruke hendene. Dette spesielle nivået på humoren er tilsiktet og vil lettere føre til at man forandrer seg dersom man blir utsatt for det i store doser.


Like før løypas høyeste punkt...


Takk for turen: demotiveringscoachen og han som ikke lot seg demotivere.


Les bloggen : Sluttpatruljefører i Romeriksåsen på langs

Alt annet fra løpet kan du se her: Romeriksåsen på langs


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.