Gunnar Fæhn fullførte Gobi March China 250 km for andre gang

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Jun 2016

Gunnar Trailrunner Fæhn svikter aldri når han reiser verden rundt for å løpe etappeløp i ørkener, 100 miles i kupert terreng eller andre lange løp. Nå har han vært i China og løpt etappeløpet Gobi March 250 km for andre gang. Løpet inngår i ørkenserien 4Desert, der Gunnar er en av de som har fullført alle løpene en eller flere ganger.

"Gunnar_the_Flintstone"
har fotografen og løpervennen Ludy_Dvorak skrevet om dette bildet.


At Gunnar var eldste deltager i Gobi March China er ikke så rart, han fyller tross alt 67 år i september. Nå er uansett det viktigste for Gunnar å fullføre, men han ble faktisk nummer 62 av de 95 startende (87 fullførte). Det var både sandstorm og annet moro i Gobi, blant annet på den lengste etappen der Gunnar var ute i 22 timer.

Løpets hjemmeside

Resultater fra Gobi


- Jeg har tatt en rolig tur hjemover, siden kona er på musikkfestival. Er ikke kommet lenger enn til Katmandu, skriver Gunnar på dårlige linjer fra et billig hotell.

- Som et foreløpig utsagn, kan jo bare nevnes følgende. Vinneren av kvinneklassen var nabo i teltet mitt. I følge henne var Gobi mye hardere (way harder) enn Namibia tidligere i år, skriver Gunnar.

Gunnar kommer med et litt fyldigere referat om noen dager.
Facebook er blokkert i Kina, derfor mangelfulle oppdateringer fra Gunnar selv.


Her ser vi Gunnar i selskap med amerikanske Jax Mariash Koudele mellom to av etappene. Jax vant både i Namibia tidligere i år og i Gobi der hun bare hadde 5 herreløpere foran seg på resultatlista. (Foto: Ludy_Dvorak).


Gunnar og Ludy Dvorak (selfie) "My buddy from long Stage; Gunnar

Sandstorm dag 5Sliten fot fortjener medalje (foto: Gunnar Fæhn):

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.