Ståle og Hans Edgard vant Marka24

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Jun 2016

Marka24 har vært et av årets absolutte høydepunkter for Ståle Wenstad Aas og Hans Edgard Rakeie i mange år. Det har ikke blitt fullklaff før i år - men nå klinka de til med overlegen seier i Hardhausklassen.


30 minutter igjen til start... hardhausene er klare!

Ståle skriver på Facebook:
- Endelig skulle det gå vår vei på Marka24. Årets utgave var den tøffeste som noen gang er blitt arrangert når det gjelder plasseringen av de 24 postene, vi besøkte 20 stykker. Så vi er veldig stolte av førsteplassen. En vanvittig heftig tur vi aldri kommer til å glemme, 4000 høydemeter, distanse over 136 km... 7 timer regn, blåsti / no trail Nordmarka.

I Marka 24 skal deltagerne (2-4 deltagere pr lag) besøke flest mulig av 24 poster i Nordmarka i løpet av 24 timer. Det er fritt veivalg - så både planlegging og veivalg er viktig i tillegg til å være fysisk sterke og utholdende.

Ståle og Hans Edgard var med 1879 poeng hele 381 poeng foran neste lag. Totalt var det 177 lag (over 400 løpere) med på Marka24.

Marka24 hjemmeside


Marit Berg Bjerknes deltok også i Hardhausklassen, i sin Marka24-debut der hun i par med Karsten Opel ble nummer 15 med 1034 poeng.

På bildet nedenfor er Marit og Karsten på turens høyeste punkt, Gyrihaugen, rett før midnatt lørdag kveld.Gratulerer til oss! Vi klarte merkekravet og en flott 15 plass i Hardhausklassen, skriver Marit på Facebook.


kondis.no omtale

Her har gutta fått velfortjente premier (foto: Sylvain Cavatz)

Her stempler Ståle og Hans inn på Skjennungstua (foto: Sylvain CAVATZ)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.