Frode Lein vant Lofoten Ultra-Trail 50 miles

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Jun 2016

Frode Lein imponerte ved å vinne 50-milesdistansen i Lofoten Ultra-Trail bare to uker etter at han løp 250 km i ekstrem varme i Iran. Underveis hadde han en fight med Gjermund Sørstad, en fight Frode gikk seirende ut av.


Frodes målgang (foto: Maja Borgvatn Karlsen).


Topp 5 på 50 miles:

50 miles Men
206 Frode LeinNOR12:14:03 Finish
202 Gjermund SørstadNOR12:32:25 Finish
204 Tor Olav NaalsundNOR12:53:25 Finish
205 Sami PerttunenFIN12:57:58 Finish
207 Mathias GullienNOR15:32:53 Finish


På facebook skriver Frode etter løpet:
- Valgte å bytte fra 100 miles til 50 miles konkurransen i Lofoten Ultra-Trail 2016 da det bare er et par uker siden 250 km løpet i Iran. Det gikk ikke helt etter planen. Løp feil en halvtime og tråkket over tre mil ut i løpet på flat grusvei. Gratulerer med et fantastisk arrangement med over hundre som supporterte langs løypa og bare var en fryd som etterlot seg et stort smil på deltagerne.


Dette skjedde 3 mil ut i løpet - Frode løp altså 5 mil på denne vrikkefoten!Det var dessverre bare en eneste finisher av de fire fra klubben som deltok. Det er han i den flotteste tightsen... De fleste på bildet fullførte 24 km (foto: arrangøren)


Dessverre DNF for de andre fra klubben

Anne Britt Bringedal måtte gi seg på56 km, Gøran Rasmussen Åland (som bor ved løype) måtte gi seg etter 99 km og Cecilie Holmgren kom helt til 234 km før hun måtte gi seg etter et uhell.

Cecilie på facebook:
- Tusen tusen takk til alle som har fulgt med og heiet på meg disse 30 timer med løping. Spesielt min familie her i Lofoten som har vært rundt å heiet❤️ Jeg skulle selvsagt gjerne kommet meg helt inn til Svolvær, men måtte stoppe etter 135 km. Jeg var uheldig og skled ned fra fjellet til Valberg, om med slitne lår, ble det en liten strekk. Klarte ikke å løpe, ble veldig kald og ville ikke rukket cutofftiden ved å gå😔 En helt syk hard tur, så jeg er fornøyd med å ha kommet så langt😊Gøran på facebook:
- Turen min endte dessverre på Unstad. Kneet svikta og det førte til at jeg måtte gå siste 20 km. Dermed ble jeg såpass nedkjølt at jeg ikke turte å fortsette. Har hatt en fantastisk tur, 15 timer, 103 km totalt og 3600 høydemeter. Fornøyd med det. Takk for alle fine ord underveis, og oppmøte langs løypa. Jeg er rørt.


Gøran mens det enda gikk bra... (Foto: Alex Conu)


Anne Britt på facebook:
-
Detta ble for tøft ja! Har vel aldri brukt så lang tid på 5-6 mil. The usual Stuff, men det gidder jeg ikke skrive om. Nydelige plasser, men rimelig teknisk løype vil jeg påstå. Taklet ikke helt det. Slet også en del rett og slett med å finne løypa ganske ofte, men det skal bli interessant å høre hva de andre løperne mener om det. Førstemann er lokalkjent og gymlærern i Reine, så det telles ikke :) Blir her og nyter noen dager til 😊
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.