Didrik og Guro tatt ut til VM 100 km, Therese og Cecilie til EM 24-timers

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Mai 2016

Fem løpere fra klubben er tatt ut til tre ulike ultraløpsmesterskap, to på 100 km, to på 24-timers og to på terrengultra. Didrik Hermansen er tatt ut til to av mesterskapene.

På dette bildet fra Bergen ser vi tre av våre uttatte løpere sammen med Bjørn Tore Taranger som også er tatt ut til mesterskap.

Didrik Hermansen og Guro Skjeggerud er tatt ut til VM 100 km i spanske Los Alcazeres 4. desember. Didrik har vært kvalifisert lenge, og beviste i NM at han nå er vår klart beste løper på distansen selv om resultatet i Bergen måtte underkjennes siden det bare ble løpt 98 km.

Guro løp jo også glimrende i Bergen og ville fått en tid på ca 8:38 om hun hadde løpt 2 km lenger, men for henne hadde utvalget heldigvis mulighet til å bruke wild card som gir VM-deltagelse for løpere uten godkjent tid - men med kvalifiserende nivå.

Til EM 24-timers ble Therese Falk og Cecilie Holmgren tatt ut, begge hadde kvalifiserende resultater fra siste toårsperiode og har også vist tilstrekkelig form i 2016. Den som var nærmest, og veldig nær uttak var Hilde Johansen. Med et lag på tre kvinner ble hun vurdert bak de tre uttatte, men hun vil nok rykke inn dersom en av de andre melder forfall.

Se hele uttaket på kondis.no:
6 løpere er tatt ut til VM 100 km, 7 løpere til EM 24-timers

Sondre Amdahl og Didrik Hermansen er tidligere tatt ut til VM terrengultra, men der vil uttaket bli betydelig utvidet etter NM i Hornindal 9. juli.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.