Louise Skak suveren vinner i Bergen City Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Mai 2016

Louise Skak vant Bergen City Marathon med nesten 12 minutters margin og viser at formen fortsatt er veldig god bare to uker etter at hun perset i Hamburg. Det var 70 deltagere i kvinneklassen på maratondistansen. Louises tid i den noe tunge løypa var 3:10:11, en tid bare 25 av de 397 herreløperne matchet.

Så glad blir man når man vinner....

Treneren Din = fremgang og succes, skriver Louise på Facebook etter løpet.
Robert J. Strandebø kommenterer: - Tips og råd er ikke verdt noe med mindre de følges. Heldigvis så er Louise Skak en person som lytter og tar til seg de rådene som jeg gir. Det gjør min jobb som trener mye lettere. Du er fantastisk å jobbe med Louise.

Louise på pallen i Bergen.Øyunn Bygstad storkoste seg i Bergen.

I tillegg til Louise løp Øyunn Bygstad maratondistansen - men hun fikk DNF i resultatlista til tross for at hun fullførte. - Min brikke var defekt, så er ikke på deltakerlisten. But I was there. Dette er beviset (bildet ovenfor). BCM jobber med å finne en løsning...

- Dette var en spontan i-siste-liten-påmelding, og jeg hadde for mange km i beina, skriver Øyunn på Facebook. -Så jeg bestemte meg for før løpet at jeg skulle svelge stoltheten, roe ned reka, og løpe etter den hyggelige mannen med 4:00 ballongen. Da ble det jo en hyggelig tur.


louise_skak_25P2629.jpg
Fra Kondis.no: Danske Louise Skak vant suverent på 3.10.11. Hun har bodd i Norge i mange år og representerer nå Romerike Ultraløperklubb. For 14 dager siden satte hun pers i Hamburg Marathon med 3.01.48, som har en langt lettere løype enn Bergen City Marathon. (Foto: Per Inge Østmoen)


Alle resultater (EQ TIMING)

Les mer om BCM på kondis.no:
Fine forhold da Jonathan Albon knuste maratonrekorden i Bergens store løpsfest


Gå til forsiden og les flere saker på klubbens hjemmeside


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.