Nytt medlem: Atle Bjørnerud

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Apr 2016

Atle Bjørnerud (54) fra Lillevann i Oslo er innmeldt i klubben. Han bor omtrent i løypa til Ecotrail der han debuterte som ultraløper for ett år siden. Årets sesong startet han med Holmestrand Maraton på imponerende 2:50:28 som ga 5. plass totalt og suveren seier i M50-54.

Han imponerte også i Nordmarka Skogsmaraton 2014 med 3:00:54. Ultradebuten i Ecotrail80 i mai 2015 endte med 8:10 og 33. plass totalt. Senere på året fullførte han Hornindal Rundt på 13:27 og 54. plass.

Bildet er fra Ecotrail 2015 ikke lenge før han passerer hjemstedet....


Samme med innmeldinga skriver Atle:
- Jeg var ganske aktiv med løping og ski i yngre år, men deretter ble det mange år med beskjeden og usystematisk trening grunnet den sedvanlige tidsklemma. Tok opp mer aktiv løping igjen for ca 5 år siden og har nå fått smaken på ultraløp, men løper også gjerne kortere distanser.

Har jo oppdaget at det man mister av hurtighet med alderen til en viss grad kan kompenseres med å bare løpe lenger… Jeg debuterte som ultraløper i 2015, med deltakelse i EcoTrail Oslo 80 km og Horningdal rundt. Dette ga mersmak, men føler jeg trenger motivasjon fra andre med den samme (og for utenforstående - noe spesielle) interessen.

Målet for 2016 er Holmestrand maraton (som allerede er gjennomført), samt de to samme ultraløpene jeg gjennomførte i fjor. Alt utover dette får bli ren bonus.

På spørsmål om tiden i Holmestrand var ny pers svarer Atle:
- Tiden i Holmestrand er pers i nyere tid. Hadde nok bedre tider på 80-tallet, men det begynner jo å bli en stund siden!


Atle i fjorårets Hornindal Rundt...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.