Imponerende løp av Helle Manvik i TEC nattultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Apr 2016

Helle Manvik ble bare (!) nummer to i nattutgaven av TEC 50 miles i Täby nord for Stockholm. Men vinneren var ingen ringere enn den sterke svenske løperen Sandra Lundqvist

Sandra vant på 8:29:58 mens Helle kom i mål på 8:38:56 - de slo også alle gutta på nattultraløpet - og alle kvinnene på 50 miles dagutgaven der deltagelsen var betydelig større.

Bildet er tatt ved runding etter 6 av de 7 rundene (foto: Glenn Andresen).

- Vi hadde satt ett måltempo og det klarte jeg å holde helt jamnt hele veien, var vel bare første og siste runden som gikk litt fortere, sier Helle etter løpet.

Vi så jo på vårsamlinga i Sarpsborg at Helle er i god form, og i TEC fikk hun den gjennomkjøringen og natt-testen hun trenger før 100 miles debuten i BUM (Borås Ultra Marathon) i slutten av mai.

Helle i farta i TEC ... natt har blitt dag, eller i alle fall gryning (foto: Glenn Andresen).

Alle resultatene på jogg.se
...forsvant plutselig søndag ettermiddag 17.4.... (kommer vel snart på løpets hjemmeside)?

Løpets hjemmeside
Løpets Facebookside

Henning fullførte 100 miles:

Henning Lauridsen var også godt fornøyd med sitt løp på 100miles i EC, der kan kom på 18. plass med tiden 22:09:32. Han la ut bilde av finisher-beltespenna sammen med følgende tekst:

Happy after finishing TEC 100-Miles (161) km in the forest outside Stockholm while Pj Harvey's new song Ministry of Defence was looping in my head for 22h 9m.

19. april la han ut denne bloggen: TEC 100 Miles by the Runnung Journalist
Som vanlig svært leseverdig!!
Knut med dobbelt ultrautfordring:

Knut Kronstad startet også på 100miles i TEC, men bare 5 dager etter at han fullførte verdens desidert lengste skirenn, ble det litt for tøft. Han fikk likevel et godkjent resultat på 50 miles med 14:38:16.

Knut skriver på Facebook:
- TEC100 ble til TEC50. Visste det var galskap å starte på 100 miles bare 5 døgn og 10 timer etter å ha fullført verdens lengste skirenn, men følte meg fort OK etter skirennet. Det gikk greit i 25 km. Etter det ble det lite løping, men jeg klarte å gjennomføre 50 miles. TEC er fin sånn; de godkjenner den distansen du når. Dermed er årets første ultraløp i boks. Godt fornøyd med det.

5 dager tidligere skrev Knut:
Nordenskiöldsloppet 2016, 200km the world’s longest ski race finished in 18 hours 24 sec.

Klokken 06 søndag morgen i Purkijaur utenfor Jokkmokk starter verdens lengste skirenn. Det skulle egentlig vært 220 km og gått til Kvikkjokk på de store sjøene slik de gjorde det for 132 år siden, men den varmeste vinteren på 70 år gjorde så planene måtte endres, og løypa ble lagt mer inn i skogen. Ypperlige forhold venter oss. Det har vært kaldt om natten, og løypene er harde og isete.

Startskuddet går og løpet er igang. Jeg hadde bestemt meg for bare å lytte til kroppen, og ikke bry meg om fart. Likevel gikk de første 22 km unna i en hastighet jeg aldri tilligere har hatt med over 16 km i timen. Etterhvert ble farten noe mindre, snøen bløtere og pausene lengre, men dette ble en fantastisk avsluttning av skisensongen Meget mulig den blir en årlig tradisjon, men før neste løp skal jeg benytte stakemaskinen skimill mye. Anslår at jeg staket mere enn halve rennet. Spent på hvordan kroppen er utover i uken.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.