Leif fullførte Bèrghem Ultraløpetid ... og blogget om Spine Race

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 19. Mar 2016

Bèrghem Ultraløpetid hadde bare én eneste deltager et par dager før lørdagens løp, men så kom Leif Abrahamsen og meldte seg på - og doblet deltagelsen.

Løpets Facebookside


Denne gangen var det snakk om 70 km på grusveier på Hedmarksvidda, ikke Leif favorittunderlag:

Han skriver på Facebook:
- Da var jeg endelig ferdig. Løpet gikk ikke helt som planlagt, det gikk veldig lett til 35 km på 3.45 t men så streiket kneet og det ble vekselvis gåing, tøying og jogging frem til 50 km og bare gåing siste 20 og kom i mål på rett over 9 timer.

- Men løpet skulle være en treningsøkt så da fikk jeg trent både på å løpe fort første halvdel og på å holde humøret oppe og gå fort siste halvdel. Strålende vær og upåklagelig service fra Fulvio Øksendal gjorde at det ble en strålende dag allikevel.


Løpet ble vunnet av Lillehammermannen Kjetil Schonhowd på tiden 7:43:34.


Les også Leif's blogg fra Spine Race tidligere i år:

SpineRace mitt hittil tøffeste løp

Spine race ja! Løpet har vært min nemisis etter at jeg ble stoppet av det medisinske personellet etter 200 km i fjor, da de var redd jeg hadde fått en infeksjon i benet. Det er mitt eneste DNF løp og jeg hadde forbannet meg på at jeg skulle tilbake å få revansj. Spine Race er definert som Britans most brutal race, og går på vinterstid fra litt syd for Manchester til Kierk Yetholm i Scotland i det mest øde og ugjestmilde terrenget England kan by på. Det er 438 km, har ca 12000 hm, og går nesten utelukkende på stier og i terrenget.
Les hele blogginnlegget her

Se reportasjen fra Spine RaceKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.