Bare to deltagere på fellestrening 12. mars - treninga 19. mars avlyses

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Mar 2016

Det er helt sikkert ulike grunner til at frammøtet på de fleste fellestreningene våre har vært lavt - og vi kan ikke tolke det annerledes enn at de fleste egentlig ikke har behov for disse treningene. Dette overlater vi til vårt nye treningsutvalg (som presenteres på årsmøtet) å finne litt ut av med tanke på neste vinter. Vi ser jo at deltagelsen er markert størst de gangene vi garanterer for og understreker at det blir rooolig fart + flere fartsgrupper!

Årets siste fellestrening 19. mars blir avlyst - både på grunn av sviktende interesse og fordi undertegnede som skulle arrangert har pådratt seg en kraftig forkjølelse.

Ad hoc invitasjoner
Men.... det er åpent for hvem som helst å invitere til felles trening når som helst og hvor som helst i en fart tilpasset den som inviterer!

Fellestrening fra Sognsvann 12.mars

Louise Skak arrangerte treningstur fra Sognsvann lørdag 12.mars, men fikk bare følge av Argeir Hjorthaug:

Louise srkriver på FB: Dagens trening ble fine 30,2 km på 2:42. Veldig veldig bra og kjempeflott. Tusen takk Asgeir P L Hjorthaug

Asgeir svarer på FB: Jeg som skal takke Louise! Veldig bra tur med hyggelig selskap, i et tempo jeg ikke visste var mitt snakketempo


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.