Nytt medlem: Neil Dryland

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 21. Feb 2016

Neil Dryland (45 i år) fra Lindeberg i Oslo er innmeldt i klubben. Neil er britisk statsborger men bor og jobber i Oslo. Det siste året har han løpt for Spiridon LLL.

Bildemontasjen er fra Bislett 24-timers 2015 der Neil ble nummer 9 totalt med 200,769 km (NM-bronse i M40-44).

- Jeg ser at flere og flere som jeg kjenner og løper med blir medlemmer i klubben - og det ser ut som om sosialsiden er noe helt for seg selv. Jeg tenker at det er kanskje på tid å være med på moro og bli medlem, skrev Neil for en uke siden.

Så kom innmeldingen:
- Jeg synes at dagen før Bislett 50K og 4 års jubileum for mitt første ultraløp er en passende tidspunkt for meg til å melde meg inn i klubben.

- Begynner å få litt erfaring fra å løpe nede i kjelleren på Bislett nå. Dette blir 3. gang jeg har løpt 50 km der (i tillegg har jeg en 50 km i Stockholm). Jeg har også en av mine beste minner og en av min verste minner fra ultraløping fra 24 timers på samme sted. Blemmeproblemer fra helvete i 2014 ble fort glemt og gikk over til ren glede da jeg passerte 200km i 2015.

- Så langt i 2016 er det bare EcoTrail 80km som ellers står på programmet, men det kommer sikkert mange flere i løpet av året, alt fra 5km opp til...???? Har mye å lære om terrengløping så synes at klubben og alle de hyggelig folk her blir et bra sted å begynne, skriver Neil.


Bilde: Pers (3.11) på Oslo maraton 2015


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.