Meld deg på til klubbsamlinga i Sarpsborg 1.-3. april

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Feb 2016

Første helgen i april er det klart for klubbens tredje vårsamling. De to forrige har vært i Stavern i 2012 og 2015. Denne gangen spanderer klubben det meste - så du må først og fremst bestemme deg for å bli med.

Det blir selvsagt en sosial samling, men likevel inntil 4 treningsøkter - en fredag, to lørdag og en søndag.

Mer detaljert program kommer senere, og innspill er alltid interessant. Undertegnede leder samlinga, men trenger 2-3 medhjelpere til litt forberedelser og gjennomføring.

Vi skal være på SOL-hytta som ligger flott til med marka på den ene siden og bebyggelsen på den andre. Her er ubegrenset med stier, grusveier, asfalt - hva du måtte foretrekke.

Vi bor i gymsalen og kanskje noen andre rom. Det er madrasser der, men du må selv ha med sengetøy. Alle bor altså på samme sed - det er plass til minst 50 - og det er et kjempestort felleslokale der vi tilbringer kveldene sammen.

Fredag tenker vi oss en treningsøkt i terrenget (eller på vei for de som foretrekker det) for de som kommer tidlig nok. Senere på kvelden bestiller vi pizza og mineralvann - på klubbens regning.

Lørdag er det aktuelt med to treningsøkter der vi håper å gjøre den ene ekstra sosial ved at alle løper sammen - så deler vi oss i nivågrupper på den andre økta. Vi skal få til et eller annet innslag med quiz, foredrag e.a. - og vi prøver å få til bespisning også lørdag kveld på klubbens regning, men da må noen hjelpe til litt.

Søndag bruker vi opp resten av kreftene på en skikkelig treningstur på valgfritt underlag - men i dette flotte terrenget anbefales å oppsøke stier eller en kombinasjon av stier og grusveier. Vi rydder opp etter oss, men har betalt for vasking.

Når det gleder frokost og lunch tar hver enkelt med seg tørrmat mv til eget bruk - det samme gjelder all drikke unntatt mineralvann til middagene fredag og lørdag.

Vi regner med at de fleste finner noen å kjøre sammen med. Reise og tørrmat er altså det som blir din utgift til samlinga.

Se også siden for Reiser og samlinger


VIL DU VÆRE MED?

Meld deg på her!

Selv om samlinga er "gratis" må vi ha påmeldinger for å planlegge dagene og beregne plass og matbestilling mv.

Send e-post til Olav

Alt. 1: Ja, jeg blir med.
Alt. 2: Ja, jeg blir antagelig med - og bekrefter senere.

Gi beskjed hvis spesielle ønsker mtp mat, allergi e.a. - og om du har mulighet til å hjelpe til litt.På kartet ovenfor ser du mye av området vi skal trene i. SOL-hytta ligger øst for Tunevannet ved dammen litt øst for teksten "Tunevannet" - du ser post 190 dersom du forstørrer kartet. Det er også tilsvarende treningsområder andre steder i løpeavstand.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.