Nyheter 2015 Oktober-Desember

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Feb 2016

Nyheter fra vår tidligere hjemmeside:

En del formatering er borte - og noen linker fungerer kanskje ikke2015-des-31
Rita Steinsvik og Sondre Amdahl vant ChampagneUltra

Bildet: Vinnerne (foto: Bjørn Hytjanstorp)

Det ble RU-seire i både kvinne- og herreklassen i ChampagneUltra 31. desember. Rita Steinsvik imponerte med å slå bl.a. den sterke svenske ulraløperen Maria Lundgren - og hadde dessuten bare tre herreløpere foran seg i mål.

Sondre Amdal var storfavoritt og vant "selvsagt" herreklassen og totalt med en tid så vidt over 4 timer.

Les reportasje og se alle bildene på kondis.no

Hjemmesiden er også oppdatert -bl.a. med alle resultatene.

Det var hele 20 deltagere fra klubben (inkl en nyinnmelding), og raskest var Rita Steinsvik (seier), Liss Vallestrand (delt 3. plass) og Yvonne Olstad (6. plass) i kvinneklassen. I herreklassen var Sondre Amdahl (seier), Tore Mortensen (4 plass) og Asgeir Hjertvik (8. plass) raskest. Hele liste ser du på løpets hjemmeside.

Blogger:

OptimistGammeln: ChampagneUltra avsluttet 2015

Løpegutt: Så ble det 14

Langtur: Årets mest skravlete dag2015-des-31

Nytt medlem: Sindre Tjuvstu Engen

Bildet: Fra ChampagneUltra 2015 (foto: Bjørn Hytjanstorp

Sindre Tjuvstu Engen(29) fra Ytre Enebakk ble årets siste innmelding i 2015, og vi avslutter året med 161 medlemmer.

Sindre lå på 2.plass halvveis i ChampagneUltra, men måtte gi seg med en akhillesskade. Han har derimot fullført mange andre ultraløp i år, bl.. EcoTrail 80km, VUC 82 km (2. plass), Lysefjorden Inn (9. plass), Blefjells Beste (5. plass) og NUC 100 km (2. plass).

Du kan lese mer om sindre på hjemmesiden hans: http://tjuvstu.no


2015-des-31

Nytt medlem: Johan Sander Alvheim "Makaso"

Bildet: Lånt fra Makaso's facebookside

Johan Sander Alvheim (49) fra Rasta i Lørenskog er innmeldt i klubben. Johan var påmeldt til ChampagneUltra, men ble i siste liten forhindret - så ultraløpsdebuten må vente.

Johan vil fortsette å sykle for Lørenskog CK, men altså løpe for Romerike Ultraløperklubb.


2015-des-30

Klart for ChampagneUltra

Bildet: Det er noen få cm snø, hvitt og fint, og glimrende forhold i Sessvoll-10'ern

Det er 52 påmeldte til årets ChampagneUltra, et passe stort antall for et enkelt arrangement som dette er. Det er mulig vi slår mer på stortromma til neste år, men da må vi ha bedre faciliteter enn hva vi nå kan tilby ved Sessvollmoen. Det vil også kreve involvering fra flere av medlemmene - så forutsetningen er jo at dette er ønskelig.

Forholdene i 10-kilometersløypa "vår" ved Sessvollmoen er så bra som det overhodet er mulig, så de av dere som skal løpe i morgen kan bare glede dere! Lykke til.

Alt om løpet kan du lese annet sted på hjemmesiden


2015-des-27

26 medlemmer fullførte Löplabbets Ribbemaraton

Bildet: Tone Yvonnes bildemontasje fra løpet på Facebook

Löplabbets Ribbemaraton har blitt en hyggelig juletradisjon som mange av våre medlemmer vil ha med seg. 26 av de 171 løperne var fra klubben - og Facebookoppdateringer tyder på at det var en fin - men tung tur - for de fleste vinterens første på vinterføre.

Det tas tider av deltagerne selv, men i Ribbemaraton er det den sosiale turen som er viktigst, resultatene kommer i annen rekke.

Se reportasje på kondis.no
2015-des-27

Titina Bakken har løpt 50 maraton i 2015 !
Bildet: Titina i Ålesund Nyttårsmaraton

Så klarte hun det altså; Titina har nå fullført imponerende 50 maratonløp i kalenderåret 2015. Jubileumsløpet fant sted i Ålesund 27. desember. Årets førte maraton løp hun i Trondheim 15.januar. Se hele lista her

Selv om hun ikke debuterte på maraton før 21. august 2010 (Romerike 6-timers) har hun nå løpt 131 maraton og kryper raskt oppover den norske adelskalenderen (flest maraton) der hun nå er på 48. plass totalt og på 4.plass av kvinnene.

Det har vært et fantastisk år for Titina som også imponerte med å vinne Jessheim 6-dagers.


2015-des-22

Husk å fornye helårslisensen

Alle som trener og konkurrerer mye anbefaler vi å kjøpe helårslisens. For å kunne kjøpe denne må man være medlem i en NFIF-klubb - slik jo Romerike Ultraløperklubb er. Med helårslisens er du forsikret under trening og konkurranser både innenlands og utenlands, og ikke minst får du hjelp til å komme raskt til behandling om skade oppstår.

32 av våre medlemmer tegnet helårslisens i 2015, hittil 5 for 2016.
Lisenssjekk HER

Lisensen gjelder for kalenderåret 1.1.-31.12. Les om lisensen her
Kjøp lisens for 2016 HER

Se vilkår HER
Vanlige spørsmål og svar: FAQ

NB: Rutiner for innmelding av skade2015-des-22

Påmeldingen til ChampagneUltra stenger 28.desember ved midnatt

Bildet: Runar Thorstensen og Ottar Røed på ChampagneUltra 2014 (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Tidligere er det annonsert at påmelding stenger 24.12. eller ved 60 påmeldte dersom dette nås tidligere.Det er i øyeblikket 30 påmeldte, så vi velger å holde påmelding åpen til 28.12., dvs dagen etter Ribbemaraton. Fortsatt gjelder max 60 påmeldinger - og det er uansett ingen påmelding etter 28. 12. eller løpsdagen.

Se også løpets hjemmeside med info og startliste

Live res løpsdagen:

https://www.webscorer.com/results?raceid=592282015-des-22

Trenger du en coach?
Kanskje Sondre Amdahl kan være løsningen.

- Jeg kan ikke love at du er førstemann tilbake i Chamonix,men jeg kan love at du får et treningsopplegg som er tilpasset deg og din hverdag, sier Sondre.

Les mer på treningssiden


2015-des-22

Nytt medlem: Bjørn Christian Halvorsen

Bildet: Bjørn Christian i Follorittet 2014 (bilde lånt fra Facebook).

Bjørn Christian Halvorsen (27) fra Fetsund er nyeste innmelding i klubben. Bjørn har ikke løpt konkurranser på tre år, men løp bl.a. et maraton for syv år siden. Som vi ser av bildet har han også deltatt i sykkeritt.

For 2016 er målet først og fremat å fullføre Romeriksåsen på langs og en del kortere lokale løp. Dersom tiden som nybakt far strekker til håper han å få vært med på enda noen ultraløp i 2016.


2015-des-22

Info om vintertrening 2. januar og 10. januar

Bildet: Fra klubbtreninga 19. desember (Marianne, Louise og Ninette).

Info om de to første fellestreningene i januar finner du på treningssiden. Begge dagene blir det turer på ca 3 timers varighet - i to ulike fartsgrupper. Olav organiserer treningen 2. januar fra Lørenskog mens Bjørn tar oss med på en nostalgisk reise fra Dal - der ultrabølgen startet for 10 år siden.

Les mer på treningssiden2015-des-20
Titina har fullført sin 49. maraton i år, løper nummer 50 i Ålesund i romjula

Titina Bakken løp på 4:23:42 da hun kom på 139. plass i Maratona di Pisa, men viktigere enn tiden er at hun da mengler bare ett løp på å klare fantastiske 50 maratonløp på ett kalenderår.

27. desember løper hun årets 50.maraton i Ålesund Nyttårsmaraton, forøvrig et løpsom har oppfordret kvinner spesielt til å prøve seg på maraton. Det var nok ikke så ivrige løpere som Titina de tenkte på da.2015-des-18

God spredning på vintertreningene våre

Bildet: Fra treningsturen 1. februar i Lillestrøm (foto:Olav Engen)

Etter en purre-e-post i går har de fleste av vintertreningene våre falt på plass. Det blir treningsturer fra Sognsvann, Lillestrøm og Lørenskog - men også litt lenger unna med en trening fra Letohallen på Dal og i Østmarka sør. Det blir også to treninger inne på Bislett. Treningene starter noen ganger 09:00, andre ganger 10:00. Fire treninger har ennå ingen "ansvarlig": 23.01., 27.02., 05.03. og 19.03.

Se hele oversikten i KLUBBKALENDEREN2015-des-18

Nytt medlem: Gry Løberg

Bildet: Gry (midten) på RU-trening 5. desember

Gry Løberg (47) fra Asker er innmeldt i klubben. For to uker siden var hun med på klubbtreninga vår, og det var jo lurt.

På bloggen har hun i dag skrevet om teningsturen og at hun har meldt seg inn i Romerike Ultraløperklubb:
Drømmen om Ultra


2015-des-14

Bli med på fellestrening fra Sognsvann

lørdag 19. desember 09:00

Bildet: Fra fellestreningen 12. desember

Siste fellestrening før jul blir fra Sognsvann lørdag 19. desember 09:00. Møt opp - og dersom du synes den planlagte runden er for lang, er det mulig å forkorte turen. Se mer info om treningen på treningssiden.

Forrige lørdag var det langtur i Romeriksåsen med "bare" 6 deltagere - i snøfritt men delvis islagt terreng. Da var det Kristoffer som hadde ansvaret for treninga.


2015-des-12

Titina vant Magni Maraton

Bildet: Titina på årets Bislett Ultrafestival

Titina Bakken vant det 9. løpet i "maratonkarusellen" i Trondheim - Magni Maraton. Etter en natt med lite søvn pga bråk på hotellet ble hun også møtt med snøsørpe i løypa - men fullførte med negtiv splitt på 4:40:48 som var raskest av de 3 kvinnelige deltagerne. Da var årets 48.maraton fullført for Titina... to gjenstår!


2015-des-05

Titina løp årets 47. maratonløp i Maratonkarusellen, Therese nr 4

Bildet: Fra starten på Fana stadion

Titina Bakken har satt seg som mål å fullføre 50 maratonløp i år, og etter løpet i Maratonkarusellen i Bergen gjenstår bare tre løp: Magni maraton i Trondheim 12. desember, Pisa Marathon i Italia 20. desember og Ribbemaraton mellom Sandvika og Ski 3. juledag. I Bergen løp Titina på 4:33:22.

Lista på 100-klubben over Titinas 128 maratoløp hittil

Therese Falk løp inn til 4. plass i Bergen med tiden 3:47:26, noe hun var godt fornøyd med bare to uker etter Bislett 24-timers.2015-des-05

Vinterlangturene er i gang

Bildet: 12 løpere er klare til å løpe ut fra Tæruddalen ved Skedsmokorset (foto: Anita Øy)

Vinterens (vinter?) felles klubblangturer startet lørdag 5. desember med terrengløping i Romeriksåsen med utgangspunkt fra Tæruddalen, vi var 14 deltagere totalt på Anita's tur.

Se treningssiden for flere treningsturer


2015-des-05

Nytt medlem: Jane Nilsen

Etter treningsturen i Romeriksåsen fikk vi innmelding fra Jane Nilsen (46) fra Skjetten. Det var faktisk Jane som planla treningsrunden vi løp - i samarbeid med Anita som hadde ansvar for treninga.

Jane har blant annet løpt EcoTrail 45 km i år, og framover har hun bl.a. disse løpene på planen: Ribbemaraton, EcoTrail50 i Paris, EcoTrail80 i Oslo og Romeriksåsen på langs.


2015-des-04

Hege Jeanette Henriksen profiert på ORC Norway

Bildet: Hege etter målgang på et OCR-løp.

Hege er profilert som "ukens atlet" på hjemmesiden til OCR Norway der Mari Weider innleder med: Ukens atlet er en ordentlig råtass! Obstacle Course Race eller terrenghinderløp på godt norsk er i ferd med å bli stort også i Norge, med stadig flere konkurranser og deltagere. Hege har en allsidig idrettsbakgrunn og har i år vist at hun har talent for både OCR og ultraløp.

Les omtalen her2015-des-01
Gøran profilert både i Lofotposten og NRK P1-Nordland

Bilde: Gøran under prøveløping i oktober (foto:Kai-Otto Melau)

Gøran Rasmussen Åland, vårt Lofotenmedlem, bor bare 4-5 kilometer unna starten på Lofoten Ultra Trails 50-milesløype ved Lofotr Vikingmuseum. Han har vært med på testløping i løypa, og 30. november figurerte han i Lofotposten, mens han dagen etter var på lufta med NRK 1 Nordland.

Lofotposten: Norges Første 100-milesløp arrangeres i Lofoten

NRK 1 Nordland: Arrangerer norges første løp på 161 km2015-nov-27
Nytt medlem: Arild Bjarkø

Bilde: Blåfelden Opp 2012 (vinner 55-59)

Arild Bjarkø (59) fra Os i Østerdalen er innmeldt i klubben og vil løpe ultraløp for Rumerike Ultraløperklubb, men konkurrerer ellers for Os IL.

Arild skal debutere på ultraløp på MIUT 85 km neste vår, og er påmeldt klubbens fellesreise til Madeira. - Jeg har tenkt å gi meg selv en 60-årspresang ved å løpe/gå MIUT 85, skriver Arild. Han har tidligere løpt mest o-løp og motbakkeløp, men har i år testet seg på 45 km treningsturer på La Gomera og Madeira.
2015-nov-26

Vårsamling på SOL-hytta i Sarpsborg 1.-3. april

Sett av helgen 1.-3. april 2016. Da blir det klubbsamling i Sarpsborg der vi har leid hele SOL-hytta med flotte treningsmuligeter på alle kanter; terreng eller vei eller begge deler.

Undertegnede var på befaring 26.11.:

SOL-hytta ligger flott til i skogkanten (bilvei helt fram) og har store garderober, gymsal (sovesal), stort kjøkken, samlingslokale med plass til 50-60 personer, TV-stue.

Klubben står for hytteleie og fredagspizza, så utgiftene til deltagerne blir kjøring til Sarpsborg og mat i tillegg tilfredagspizzaen. Det blir enkel overnatting på madrass (50+ på hytta) eller medbragt feltseng. Mer info kommer om ikke så lenge.2015-nov-26

Bislett Ultrafestival, noen medlemmers betraktninger

Cecilie Holmgren:

Bislett 48-timers!


Nikolai Zahl Marken:
Vestby Avis: Helt utslitt etter 10 mil i løpet av natten


Henning Lauridsen:

Blogg: Bislett 24-timers - Norges første Demotiveringscoach® blir til


Even Nedberg:

Blogg: Bislett 24-timers 2015: Dagen da det endelig klaffet

Sondre Amdahl:

Blogg:

Bæsj og oppkast på Bislett


Olav Engen:

Blogg:

60 timer med Bislett Ultrafestival


Einar Iversen:

En ny opplevelse- 48 timer i kjelleren under Bislett stadion

(red anmerkning: Innendørsbanen på Bislett er ikke i kjelleren, slik Einar og veldig mange andre skriver. Den er på samme nivå som de utendørs løpebanene, men under tribunene).2015-nov-22
Therese Falk vant Bislett 24-timers, Frants Mohr vant 6-timers

Bildet: Marit Bjerknes fikk med seg Miriam Delphin, Hilde Ackenhausen og Guro Skjeggerud på å kuppe starten på 24- 0g 48-timersløpet. Den enste av gutta som klarte å trenge seg foran var Bjørn Tore Taranger

Det var to fantastiske døgn på Bislett helgen 20.-22. november. Over 250 startende på fire ulike distanser - der hele 49 av dem løp for Romerike Ultraløperklubb - og ytterligere 20-25 medlemmer var på sidelinjen som arrangører og supportere. Takk de til mange som hjalp til, gratuøerer til alle dere som deltok.

Ikke alle nådde målene sine, og noen fikk kjenning med skader - men de aller fleste smilte bredt over egne prestasjoner - og det er umulig å beskrive alle her. Komplett liste med klubbens resultater ser du nedenfor.

Kondis med løpende reportasje fra fredag (mange bilder)

Kondis med løpende reportasje fra lørdag og søndag (mange bilder)

48-timers: Cecilie med norgesrekord!

Bildet: Cecilie med lett steg og smilende i 48 timer (foto:Kjell Vigestad)

Når Cecilie og Marit som to av tre norske fullførte 48-timersløpet var de samtidig historiske som de første norske kvinneløperne som har fullført 48-timersløp. Cecilie nådde målet om 300 kilometer og Marit nådde målet sitt som var 210 kilometer.

Som beste norske på 2. plass har dermed Cecilie den norske rekorden med 306,595 meter.

Kondis reportasje fra 48-timers


24-timers: Dobbeltseier til Therese og Guro i NM 24-timers!
Bildet: Pallen på kvinnenes 24-timers med Therese og Guro på 1. og 2.plass (foto: Kjell Vigestad).

Therese Falk løp jevnt og flott og vant 24-timersløpet på ny pers med 210,764 kilometer. Hun var den eneste av kvinnene over 200 kilometer, men Guro Skjeggerud som debuterte på 24-timers var veldig nær med sine 197,894 kilometer på 2. plass. Hilde Johansen var tredje best av våre på en 10.plass,men hun måtte gi seg med skade etter 163 kilometer.

Bislett 24-timers var også NM, der altså Therese og Guro løp inn til gull og sølv. I veteran-NM fikk Cecilie sølv i K35 (passering halvveis på 48H), Therese, Guro og Hilde tok alle medaljene i K40, Ragnhild Audestad og Marit Bjerknes sølv og bronse i K50

På herresiden var nyinnmeldte Thomas Seljordslia best på 5. plass med 210,764 kilometer og Knut Eraker Hole kom også over 200 kilometer for første gang med 206,847 kilometer på 6. plass. Tore Granli var tredjemann i topp10 med 193,103 kilometer.

Thomas ble nummer 3 og altså medaljevinner i senior-NM, og han ble veteranmester i H40 der Knut fikk sølv. Bjørn-Torger Aulstad fikk sølv i M45, John Lund gull i H50, Einar Iversen sølv i M55 og Harald Sverdrup-Thygeson sølv i M60.

Kondis reportasje fra 24-timers


12-timers: Øistein Galaaen og Nikolai Marken på 5. og 6. plass

På 12-timersløpet fikk vi tre herreløpere i topp 10 med Øistein Scmidt Galaaen på 5. plass (105,964 km), Nikolai Zahl Marken på 6. plass (104,747 km) og Runar Thorstensen på 9. plass (97,412).

Kondis reportasje fra 12-timers


6-timers: Seier til Frants Mohr

Bildet: Frants på pallen (foto: Kjell Vigestad)

Frants Mohr vant 6-timersløpet med 71,399 kilometer. Det er langt bak persen, men etter en noe blandet sesong var det kjekt med en seier.

Titina Bakken ble nummer 6 i kvinneklassen med 57,879 kilometer, som var ny pers. Fire timer etter målgang startet hun i 12-timersløpet, men måtte gi seg etter drøyt 44 km på grunn av mageproblemer. Hun fikk registrert to nye maratonløp, og satser på å løpe årets 50.maraton under Ribbemaraton i romjula.

Kondis reportasje fra 6-timers


49 RU'ere deltok på Bislett!!
På Bislett Ultrafestival hadde vi rekordmange 49 medlemmer til start i samme ultraløp:2015-nov-21

Ny 6-timersseier til Louise Skak

Bildet: Louise Skak på topen av pallen i Grenå (arrangørfoto)

For en måned siden vant Louise CPH 6-Hour Run i København med 70,585 km. For en uke sisden vant hun Jessheim Vintermaraton - som var en oppkjøring til Grenaa 6-timersløb 21. november. Der satte hun løyperekord da hun vant på sterke 72,729 kilometer.

Vil du vite hvordan Louise trener kan du møte opp på klubbens fellestrening fra Sognsvann 19. desember, da er det Louise som har ansvaret - og kanskje har hun et og annet tips å komme med.

Løpets Facebookside2015-nov-19

"Ultraløperne"

NRK Livsstil har lagt ut tre videoer om ultraløping der våre løpere Marit Imset Væring, Leif Abrahamsen og Frode Lein er i hovedrollen

1. episode 19. nov:
De spyr, gråter og ler seg gjennom fire maraton i strekk. Frode, Marit og Leif gir alt når de forsøker å gjennomføre Oslofjorden Rundt – et ultraløp på 175 kilometer. De superspreke ultraløperne drikker ikke bare vann underveis - de bøtter ned på med cola, sjokolade og pizza.

2.episode 20. nov:

Ultraløperen Leif løp bokstavelig talt vekk høyt blodtrykk. - Legen ville medisinere meg, men jeg endret heller livsstil!

3. episode 21. nov:
Sprekingene Frode,Marit og Leif løper av seg stress og bekymringer.Men hvordan takler kroppen 175 kilometer på 24 timer?


2015-nov-17

Nytt medlem: Einar Hagemann

Bildet: Spensthopp av Einar i årets Vestfold Ultra Challenge

(foto: Kai-Otto Melau)

Einar Hagemann (39) fra Svelvik har meldt seg inn i klubben og vil løpe for oss første gang under Bislett 24-timers (NM). Han har tidligere løpt ultraløp for Råholt CK og HULK.

I fjor løp han blant annet Oslofjorden Rundt, mens han i år har løpt minst tre ultraløp; Skuggenatten 12-timars, VUC 50 miles og Oslotrippelen.


2015-nov-15

Louise Skak vant Jessheim Vintermaraton

Bildet: Louise passerer etter 1 runde, 10,5 km (foto: Olav Engen)

Louise Skak imponerte med jevn og sterk løping da hun vant maraton i Jessheim Vintermaraton på 3:10:18. Hun var godt fornøyd med både seieren (selvsagt) og tiden!

Ninette Banoun lå ikke så langt etter, men tapte litt hele veien slik at Louises seiersmargin til slutt ble på nesten fire minutter.

Den 32. utgaven av Vintermaraton hadde deltagerrekord med 508 påmeldte og 440 startende påmaraton og halvmaraton.

Romerike Ultraløperklubb var klubben med flest deltagere og 9 av dem løp maratondistansen:

Titina Bakken løp årets 43. maraton (!!!) og kominn på 24. plass med 4:39:07.

I herreklassen ble det klasseseier i M50-54 og 12. plass totalt på Helge Eide som løp på 3:10:11 og slo Louise med 7 sekunder. Ellers finner vi Daniel Salvesen på 3:44:23, Ragnar Nygård på3:47:08, Runar Thorstensen på 3:57:57 og Kent Hertaas på 5:45:56. Sondre Amdahl (magetrøbbel etter 30 kilometer) og Kåre Finstad Lona brøt løpet.

Se også stor reportasje på kondis.no: Louise Skak og Henrik Fleisje vant Jessheim Vintermaraton2015-nov-15

Nytt medlem: Dag Kilen

Bildet: Dag i Swiss IronTrail 2014 (foto lånt fra Dags Facebookside).

Dag Kilen (43) fra Oslo har meldt seg inn i klubben og også meldt seg på til ChampagneUltra i samme slengen. Dag har konkurrert for Oslofjord Triatlon både på triatlon og ultraløp, men heretter skal han altså representere klubben vår på ultraløp.

Dag har blant annet løpt VUC i 2012, EcoTrail Paris, Swiss Irontrail og XREID i 2014 - og helt sikkert flere andre vi ikke har fått med oss.


2015-nov-11

Nytt medem: Line Enger Nygaard

Bildet: Lånt fra Lines Facebookside

Line Enger Nygaard (45) fra Hagan i Nittedal er innmeldt i klubben.

Hun skriver bl..a.

- Tenker at det er hyggelig å være i et miljø når man skal bedrive sånn "ekstrem-idrett", spesielt siden svært få i min omgangskrets gjør dette. Jeg har aldri løpt lenger enn helmaraton. Har begynt et treningsopplegg som skal ta meg frem til ultraløp til sommeren. Jeg er ganske fjellvant, men lange turer har mest vært på rando-ski. Jeg har blant annet planer om å delta på Hornindal rundt i juli neste år, og i 2017 ønsker jeg å delta på ultraløp i Chamonix, dersom jeg får tildelt plass.

Jeg drev med friidrett på elitenivå i yngre dager, og har vært mer eller mindre aktiv i perioder opp gjennom årene. Jeg synes det er gøy med litt personlige utfordringer! Har først og fremst gjennomføring som mål, ikke nødvendigvis tid.2015-nov-10

Sondre Amdahl profilert på VGTV

På Facebooksiden sin skriver Sondre:

- VGTV var på besøk i Trysil i høst. Resultatet ser du her. Litt tabloid, men det får jeg tåle. Ta en titt da vel! Om meg, om løping, om plantekost, om coaching og fine bilder fra Trysilfjellet.

Se videoen HER2015-nov-09

Nytt medlem: Bjørn Torger Aulstad

Bildet: Bjørn Torger med UltraVasans startportal i bakgrunnen

(bilde lånt fra BTs Facebookside).

Bjørn Torger Aulstad (45) fra Fåberg Lillehammer er innmeldt i klubben. Han debuterte som ultraløper i 2010 med å løpe UltraBirken fra Rena til Lillehammer. Han løp faktisk et stykke sammen med undertegnede. Han har også besøkt oss; da han løp Romerike 6-timers i 2011. I sommer løp han UltraVasan 90km på finfine 8:49:20 som ga 140. plass.

Nå er han som veldig mange andre fra klibben klar for start på Bislett 24-timers.2015-nov-08

Nikolai Zahl Marken på 4. plass i Halden Ultraintervall

Bilde: De fem RU'erne i Halden, Knut, Arne M, Nikolai, Even og Helge.

Det var "bare" fem løpere fra klubben med på Halden Ultraintervall i år. Lenge var det Arne Martinus Lindstad som lå best an med 2. plass til det var løpt 5 av 8 10-'ere, men han måtte gi seg etter 60 km.

Nikolai Zahl Marken åpnet forsiktig, og avanserte hele tiden. Han var nest raskest av alle på de tre siste 10'erne - og kom på 4. plass totalt, bare 7 minutter fra 2. plass sammenlagt med 6:32:04.

Like bak kom Helge Reinholt som imponerte med sterk løping spesielt de seks første 10'erne.På de to siste måtte han opp 10 minutter - men kom likevel på en flott 5. plass totalt med 6:40:41.

Even Nedberg ble nr 6 med 6:54:17 etter en veldig jevn konkurranse: - Glad og fornøyd mann! Ferdig med årets 12. ultraløp! Halden Ultraintervall ble en fest! Siste runde gikk på 51:43. Det betyr at det skiller 54 sekunder mellom raskeste og treigeste 10km. Totaltid under 7 timer. Nå blir det hvile resten av dagen!

Vår femte- og eldstemann i Halden var Knut Kronstad som kompå12. plass med 9:08:20.

Se stor reportasje og alle resultater på kondis.no2015-nov-08

Titina Bakken løp årets 41. maraton på Undheim

Bildet: Titinas gedigne pokal for Undheimseieren

Titina Bakken fortsette sin fantastiske sesong der hun ikke bare har vunnet Eidsvoll 6-dagers, men også løpt 41 maratonløp hittil i år. Har hun satt mål av seg til å løpe 50??

Nå sist løp hun maratondistansen under Undheim Ultrafestival, der hun vant kvinneklassen på 4:17:47. Det var ingen fra klubben med på ultradistansene 6-timers eller 50 km på Undheim.2015-nov-07

Nytt medlem: Eivind E Gjøystdal

Bildet: Eivind etter Oslo Maraton 2014 (lånt fra Eivinds Facebookside).

Da er vi 150 medlemmer - en ny milepel er nådd!

Siste innmelding er fra Eivind Eilevstøl Gjøystdal (36) fra Algarheim (altså nestennabo med Gunnar Trailrunner). - Jeg har lenge tenkt på å ta kontakt i forhold til medlemskap hos dere. Har de siste to årene løpt en god del ultraløp og det har jeg tenkt til å fortsette med, skriver Eilev.

Ved litt raskt googling finner vi at Eivind bl.a. kom på 9. plass på 50 miles i VUC 2014, løp Oslo Maraton 2014 på 2:59:47 (pers) og kom på 31. plass i Ecotrail 80km i år med tiden 8:07:33. Neste ultraløp er Bislett 24-timers.2015-nov-05

Fire nye medlemmer - som alle skal løpe NM / Bislett 24-timers: Hege, Stian, Thomas og Thomas

Geir Frykholm i Bislett Ultrafestival anbefalte løpere som ikke var medlem i noen klubb og som ønsket tellende resultat i NM 24-timers, om å melde seg inn i Romerike Ultraløperklubb. Vips, så var vi fire til -149 totalt,- og forhåpentligvis vil ogå disse nyinnmeldte ha mer glede av klubben enn akkurat dette ene løpet.

Hege Henriksen (40) fra Lambertseter i Oslo skriver: - Gleder meg til å bli kjent med flere med sær løpeinteresse... Jeg er ganske så ny på langdistanse og hovedgrenen min er jo hinderløp da... men har kjørt et 24 timers team hinderløp i Juni så er spent på hvordan det vil bli å kjøre et helt løp alene. Men som dere andre sikkert kjenner dere igjen på, så trigges jeg av det "umulige" hahahahaha må prøve hahaha ..

Hege er intervjuet i Byggeindustrien.no før NM 24-timers.

"Bildet øverst til venstre er fra Byggindustrien"

Stian Haugan (37) fra Sandefjord skriver: - Jeg liker å løpe langt og få nye utfordringer, oppleve nye flotte løp. Han har bakgrunn fra kroppsbyggermiljøet. I år har han bl.a. fullført EcoTrail80 km. Til Sandefjord Blad sier han i et intervju tidligere i år at drømmen er å løpe Fat Dogs (174 km) i Canada.

Les hele intervjuet her.

"Bildet øverst til høyre er fra Sandefjord Blad"

Thomas Bruusgaard (39) fra Vettre i Asker er allerede godt etablert ultraløper. Han har blant annet løpt EcoTrail 80 km i år der han kom på en sterk 39.plass med tiden 8:15, og han fikk også etsterkt resultat i Lavaredo Ultra Trail med 76. plass. I fjor løp han bl.a. Vestfold Ultra Challenge og The Wall og Bislett 24-timers. Han har altså smakt på 24-timers (173,628 km i fjor) før NM-løpet om to uker.

Bildet nederst til høyre er fra The Wall 2014.

Thomas Seljordslia

(40) er også fra Asker (Vollen), og er akkurat som navnebror Thomas Bruusgaard godt etablert som ultraløper. Han imponerte blant annet med 8. plass med tiden 7:18 i EcoTrail 80 km tidligere i år, og i Lavaredo Ultra Trail (119 km 5 850 høydemeter) kom han på en sterk 37. plass med 15:57. Han løp 50 km på Bislett 50K i februar på 4:05, og i fjor debuterte han på 24-timers på Bislett med 166 km.

Bildet nederst til venstre (Thomas i rød bukse) er fra The Wall 2014.2015-nov-04

StolpeGammeln profilert i Sarpsborg Arbeiderblad

Bildet: Selfie gjengitt i SA24, selvsagt i RU-antrekk

Med tittelen "Olav skal jakte 200 stolper på to dager" skriver Sarpsborg24 om ex-ultraløperen Olav Engen som skal besøke de 200 stolpepostene (turorientering) som er plassert i Sarpsborgmarka dette året - på to dager.
Les hele saken her

Hvordan det gikk: Joda, jeg fant alle postene - og tillater meg å kalle det en ultraprestasjon selv om det foregikk over to dager - og turen pr dag var mindre enn 43 km. Ca 150 av de 200 postene var i terreng - så tidsbruken med orientering (og bomming), framdrift i terreng, fotografering mv blir omfattende. Det ble 76 kilometer og 16 timer totalt på de to dagene. Det blir blogging om dette i løpet av en dag eller tre; OptimistGammeln2015-nov-03

Einar Iversen profilert i Dabladet

Bildet: Einar med "RU-bunad" i Dagbladet

Dagbladet puliserte en sak 3. november under tittelen:

Einar (57) skal løpe i 48 timer. - Jeg forstår at det ikke er lett for mange å fatte at det er mulig

LILLESTRØM (Dagbladet): Einar Iversen (57) fra Romerike Ultraløperklubb er ikke uvant med å snøre på seg joggeskoene. Han og kona Mona Kjeldsberg (48) er begge for veteraner å regne i det norske ultraløpermiljøet, og har en rekke tøffe, lange - og morsomme - løp i både inn og utland på samvittigheten, skriver Dagbladets journalist Roy Wahlstrøm.

Du må dessverre være logget inn for å lese hele artikkelen på nett: Einar (57) skal løpe i 48 timer

Her ser du artikkelen som PDF:2015-nov-01
Nytt medlem: Tore Granli

Bildet: Fra EcoTrail, Tore Granli med nr 15.

Vi ser John Lund og Louise Skak i samme gruppa (foto: Bjørn Hytjanstorp).

Tore Granli (48) fra Asker har meldt seg inn i klubben. I EcoTrail løp Tore inn til 41. plass på 80 km med 8:24. Han løp også Bislett 50 sist vinter på 4.03.

- Jeg løp ultravasan i august på 7,46,19. For meg var det løpet full klaff, sier Tore.

- Eneste påmeldte løp nå er Bislet 24 timers.2015-nov-01

Nytt medlem: Christian Elsebutangen
Bildet: Christian etter målang i UltraVasan45 (privat foto).

Christian Elsebutangen (41) fra Nordkisa har meldt seg inn i klubben. Christian løp bl.a. UltraVasan 45 i år - der han måtte se seg slått av vårt andre Nordkisamedlem Thomas Brenni med 5 minutter, men kom inn på sterke 4:11og 72. plass. Han løp Oslo mraton på 3:49 i fjor og Vasaloppet på ski på 6:05 i år.

- Neste år er planen ecotrail Oslo 45 km og Ultravasan 90 km. Er mosjonist som primært har deltatt i langrenn, samt enkelte løp som Sentrumsløpet, Råskinnet osv.2015-nov-01

Therese fikk selskap av seks andre på Bislettrenings 1. november

Bildet: RU'erne er klar for trening (tilsendt av Even Nedberg)

En løp 20 km, to løp 30 km og resten løp enda lenger da Therese fikk med seg seks andre til trening inne på Bislett første søndagen i november. På bildet ser vi fra venstre Tone Yvonne, Erik, Therese, Yvonne, Nikolai, John og Even.

Flere treningsinvitasjoner finenr du på treningssiden


2015-okt-30
Langtur på Totenåsen søndag 8. november

Bildet: Torsætra, som er utgangspunkt for treningsturen

Anders Strömvall inviterer til langtur på Totenåsen søndag 8. november kl 10:00.

Löper en 4-5 timmars tur på Totenåsen söndag 8 nov.

Tar med noen av de finaste topparna där.

Möjlighet att enkelt kliva av efter halva turen. Tempot blir roligt.

Les mer på treningssiden2015-okt-30

Finansavisen har profilert Frode Lein: Flere vil løpe ekstremt langt.
2015-okt-30

Påmeldingen til ChampagneUltra er åpnet

For andre gang inviterer klubben til ChampagneUltra nyttårsaften, og også i år arrangeres løpet fra Sessvollmoen Leir der det løpes fem runder i 10'ern. Vi har satt en øvre grense på 60 påmeldte (stipulert til 50 startende).

Nok en gang blir det et enkelt arrangement, men vi utelukker ikke en utvikling av løpet til neste år med en annen arena med tilgang til garderober og innendørs samlingsplass (eller om vi får til dette på Sessvollmoen).

Se mer på løpets hjemmeside: ChampagneUltra 20152015-okt-29

Sondre og Didrik på Topp 10 i Ultra-Trail World Tour sammenlagt

Bildet: Didrik på vei til seier og løyperekprd i Lavaredo Ultra Trail (Foto: Trond Johannesen)

Sondre Amdahl kom på en imponerende 4. plass i årets Ultra-Trail World Tour der de tre beste resultatene fra årets løp teller med. Didrik Hermansen ble nummer 9, og er den eneste i topp 10 med bare to tellende løp.

For Sondre var dette andre året påtopp 10 rankingen, han ble nummer 6 i fjor.

Les mer på kondis.no2015-okt-26

Løp med Therese på Bislett søndag 1. november

Bildet:Therese og andre under Bislett 50K 2014


Therese Falk inviterer til trening på Bislett søndag 1.november.

- Jeg har avtalt å møte Kim der kl 12:00, og satser på mange runder i kanskje 4 timer. Det er åpent fra 12 til 18 søndager, om noen ønsker å løpe mer. Det hadde vært hyggelig med litt sosialisering før "Julebordet Bislett 24"....

Ingen påmelding, bare møt opp.

Les mer på treningssiden2015-okt-26

Nytt medlem: Espen Stovnmo

Bildet: Espen i Ironman 70,3 Haugesund i år

Espen Stovnmo (42) fra Gjerdrumer også innmeldt i klubben.

- Jeg trener mye alene og tenkte det kunne være godt å ha et miljø rundt seg. Driver litt med triatlon på et meget lavt nivå, men er fasinert av ultraløping og kaster meg derfor ut i det, skriver Espen. - Er gift og bor i Gjerdrum med 3 barn. Har bakgrunn fra Amerikansk Fotball og Brasiliansk Jiu Jitsu (instruererer barn ). Overgangen fra en eksplosiv idrettslig bakgrunn har vært vanskelig men det begynner å hjelpe. Har deltatt i noen Triatlon konkurranser med IM haugesund som den lengste hittil.2015-okt-26

Nytt medlem: Øistein Schmidt Galaaen

Bildet: Øistein i DobbelTravern (foto fra Facebooksiden hans)

Øistein Schmidt Galaaen (39) fra Oslo er innmeldt i klubben.

- Jeg har hatt min første «sesong» med fire ultraløp så langt (EcoTrail 45k, Ultrabirken 60/61 km, DobbeltTravern 60 km og Ultima Frontera 83 km) i år, og er nå sikker på at dette er noe jeg ønsker å fortsette med, skriver Øistein.

I UltraBirken løp Øistein inn til 24. plass med sterke 6:59:42 og i DobbelTravern ble han nr 11 på 6:06:50.Sin internasjonale ultraløpsdebut fikk han i spanske Ultima Frontera der han ble nr 12 på 83-kilometeren.2015-okt-25

Flere treningsinvitasjoner etterlyses!

Bildet: Fra søndagens treningstur i Romeriksåsen (foto: Olav Engen)

Søndag 25. oktober var ni medlemmer på treningstur i RPL50-løypa. Fire løp 50 km, fem andre løp 35 km. Nå er det færre konkurranser men fortsatt flott å løpe ute. Derfor er dette tiden til å invitere andre i klubben på treningstur. Send invitasjonen via Olav - så legges den ut på hjemmesiden og varsles på Facebook og evt e-post.2015-okt-24

Therese og Tore på 5. plass i Fredrikstad Maraton

Bilde1: Therese på "kosetur" i Fredrikstad (foto:Bjørn Hytjanstorp).

Bilde 2: Tanhild Audestad - noen ganger sier bilder mer enn ord

Therese Falk og Tore Mortensen løp inn til hver sin 5. plass i Fredrikstad Maraton 24. oktober. Tidene deres ble 3.25:43 og 3:06:16.

Therese skriver bl.a. på Facebook: - Gårsdagens maraton i Fredrikstad var en strålende opplevelse. Jeg koste meg i selskap med en ny bekjent, Malcholm. Og som alltid glad for å se Bjørn Hytjanstorp med kameraet. Pål-Helge Tøffen var i år, som i fjor, heiagjeng under hele løpet. Og ertesuppa på klubbhuset etter målgang var god, det samme var selskapet. Tiden ble fin-fine 3.25.43, nest raskest i år

Andre deltagere fra klubben var Cecilie Holmgren som ble nr 7 (2 i K30-34) på3:44:23, Ragnhild Audestad som ble nr 12 (vant K50-54) på 4:15:15 og Titina Bakken som i årets 40. maraton!! ble nr 14 (3 i K40-44) på 4:19:45. I tillegg kom Glenn Kristiansen på 43. plass med tiden 3:53:29.

Se også reportasje på kondis.no


2015-okt-24

Louise Skak vant CPH 6-hour Run med 70,585 km.

Bildet: Louise i CPH 6-Hour Run (foto: Kenneth Illum).

Louise Skak har vært på besøk i hjemlandet og konkurrert på 6-timersløp i Albertslund i København.

Det var 60 deltagere på 6-timersløpet 24. oktober, og kun to av herreløperne løp lenger enn Louise som på forhånd satset på 70 km - og det klarte hun da også!

21.november løper hun et nytt 6-timersløp i Danmark: Grenaa 6-timersløb

Se også omtale på kondis.no


2015-okt-24

Henning Lauridsen: Dette gjør ultraløpingen med deg

Foto: Skjørteløpere

Henning har skrevet et fornøyelig innlegg om hva ultraløpingen gjør med oss... eller bør det skremme oss fra ultraløpingen?

Noen av avsnittene:

- Man begynner å leke med kjønnsroller

- Man blir ufattelig treig

- Man blir frelst av mental trening...2015-okt-20

"Vaktlista" for Bislettdugnaden er fulltegnet

Det blir mange fra klubben på Bislett når ultraløpsfestivalen arrangeres med 6- 12 24- og 48-timersløp 20. - 22. november.

Vi har 38 løpere på startlista, ytterligere 9 på dugnadslista, et par journalister fra klubben og en god del supportere, antagelig minst 60 medlemmer!!

Dette blir årets klubbfest!!


2015-okt-19

Nye regler for trening på Bislett 17:00-19:00


Fra høsten 2015
må du ha løst løst lisens (NFIF) for å trene i tidene avsatt til aktive løpere.Dersom du er registrert i NFIFs lisensregister som aktiv utøver kan adgangskort hentes ved inngangen for trening ved å oppgi krets, klubb og etternavn. Pr 19. oktober har 30 av våre medlemmer løst helårslisns.

Les mer på treningssiden

Lisens kjøper du HER2015-okt-18
Even Nedberg løp 85 km for Regnskogfondet

Bildet: Even og en 15-årig elev som løp 42,4 km sammen med rektoren

Fra Even Nedbergs blogg "Løpegutt" har vi sakset innledningen på det siste blogginnlegget:

Søndag 18. oktober 2015 ble årets TV-aksjon gjennomført. Denne gangen skulle innsamlingen gå til Regnskogfondet.

Belset skole der jeg jobber som rektor deltar med bøssebærere fra elevene og foreldre som følger de rundt. Dette er en fin måte for alle til å føle at de bidrar til noe større enn seg selv og lærer elevene medfølelse og å bry seg om ting utenom dem selv. Som en del av årets TV-aksjon utfordret FAU meg til å løpe i skolens “3000 meter”-løype.

Den såkalte “Belset-runden” er egentlig 2,7 kilometer lang og har omtrent 50 vertikale meter. Alle elever løper denne og runden brukes til å måle fremgang i løpet av tiden de går på skolen. Jeg har løpt mot elevene tidligere, men denne gangen var det ikke snakk om å løpe fortest mulig. For at dette skulle generere penger kunne elevene tippe på hvor mange runder jeg ville klare. De måtte betale (minst) 10 kroner for å tippe og den som tippet nærmest ville vinne gavekort på to kinobilletter. I tillegg til dette kunne familie, venner og kjente bidra med penger via FAU sin konto. Alle innskudd ville gå uavkortet til TV-aksjonen!

Les hele blogginnlegget her: TV-aksjonen 20152015-okt-18

Guro rundet 100 kilometer da hun vant Løpevennenes Ultraintervall

Bildet: Guro i en av løpepausene... (arrangørfoto).

Guro Skjeggerud satte distansepers da hun løp 16 runder i Rode-Huset-kloningen "Løpevennenes Ultraintervall i Harstad. 16 runder var lengst av samtlige og utgjorde 100,8 kilometer. Akkurat som i Røde Huset Backyard Ultra var det ny runde på 6,3 km med start hver hele time - så lenge det var deltagere igjen. Løpet var til inntekt for Aktiv mot Kreft, og Guro som hadde sin egen tilleggsinnsamling fortsatte lenge etter at alle konkurrentene hadde gitt seg. Nærmeste konkurrent løp 69,3 km.

Den ene av de to løpevennene som arrangerte løpet var forøvrig søsteen til klubbens Arne Martinus Lindstad; Marit Lindstad.

Se mer omtale og resultater på kondis.no2015-okt-18

Titina løp årets 39. maraton i Bergen

Bildet: Fra Titinas Facebookside etter Bergen Maraton

Titina Bakken løp sin 39. maraton i 2015 i Bergen Maraton 18. oktober. Dermed er hun oppe i 120 maraton totalt og tangerte klubbens Gunnar Fæhn. Titina kom i mål på tiden 4:18:54. Etterpå skrev hun på facebook:

- Maratonkarusellen 5.løp( Fana) i dag var det et flott arangment som anbefales!!! Det ble klasseseier også på min maraton nr 39 i år.

Uken før løp hun Magni maraton i Trondheim. Det hadde vi oversett, men hun skriver på facebook:

- Magnimaraton - min maraton nr 38 hittil i år: en positiv opplevelse med seier i dameklassen. Bra arangement, kuppert løype. Anbefales!!

Se også kondis.no omtale fra Bergen Maraton2015-okt-15

Nytt medlem: Yvonne Olstad

Bildet: Yvonne og mannen Even Nedberg i Romeriksåsen på langs (foto:Olav Engen)

Yvonne Olstad (36) fra Bærums Verk følger i gubbens (Even Nedberg) fotspor og melder seg inn i Romerike Ultraløperklubb. Even har i år løpt flere norske ultraløp enn noen andre, men Yvonne har heller ikke ligget på latsiden; Hun har blant annet fullført EcoTrail Oslo, Farris Ultra, Romeriksåsen på langs og Oslofjorden Rundt.

Neste løp blir på Bislett om 5 uker, der hun er påmeldt 6-timers, skal bytte til 12-timers men håper aller mest å få en evt ledig plass på 24-timers. - Så kan ekteparet Olstad-Nedberg dra hverandre helt til mål, sier Yvonne.

Se også en fint blogginnlegg etter Farris Ultra: Farris Ultra: Samløping og ekstrem løpeglede2015-okt-14

Nytt medlem: Nikolai Zahl Marken

Bildet: Nikolai etter fullført 80 km i EcoTrail Oslo

(bilde lånt fra Nikolais Facebookside)

Nikolai Zahl Marken (35) fra Moss er nyinnmeldt i klubben. Han løp Oslofjorden Rundt 85 km sist helg på 10:34 (6. plass) og løp tidligere i år EcoTrail Oslo 80 km på 10:30:32.

En reportasje om Nikolai i Vestby Avis (2. april 2014) starter slik: - Etter nærmere 20 år som innebandyspiller er han godt kjent i idrettsmiljøet. I voksen alder valgte han å satse individuelt og nå er Nikolai Zahl Marken i gang med sin nye idrett: Hel- og halvmaraton.

Les hele artikkelen: – Jeg vil teste meg selv hvor langt jeg kan nå

Nå under to år senere har han tøyd strikken betyelig lenger og har allerede to 80-kilometere på merittlista.2015-okt-11

Frode Lein og Andreas Gossner vant Oslofjorden Rundt
Alle foto: Tomas Pinås


På 175 kilometeren i Oslofjorden Rundt ble det et rent klubboppgjør for tre løpere fra Romerike Ultraløperklubb, med Frode Lein som vinner på tiden 22:57:09, 40 minutter foran Leif Abrahamsen (23:37:30) og med Einar Iversen (25:56:41) på tredje plass. De fem andre som startet på langløypa ga seg ved målgang 85 km.

På 85-kilometeren vant Andreas Gossner herreklassen på 8:48:25. Frants Mohr (8:37:10) var en av to løpere som var foran Andreas i Sandvika, men siden de var påmeldt 175 km endte de med "fullført 85 km" i resultatlista.

I kvinneklassen kom Cathrine Holme på delt 2. plass med 9:50:56, samme tid fikk også Asgeir Hjorthaug på 5. plass i herreklassen. Marit Imset Væring, Mariann Langås og Jon Henie kom i mål på 14:50:46 og Tyne Yvonne Killengreen på 15:00:48. Arne Martinus Linstad og John Lund startet på 175 km men ga seg etter 85 km og fikk dermed bare "godkjent løp 85 km" - selv om tidene var så bra som 9:37:00 og 9:50:56.

Se mer på kondis.no2015-okt-08

Nytt medlem: Tore Mortensen

Bildet: Tore løper inn til 3.plass i Jessheim 6-dagers

(foto: Bjørn Hytjanstorp).

Tore Mortensen (42) fra Oppaker i Nes har meldt seg inn i klubben. - Tenker det er på tide å prøve å bli med i en ordentlig løpeklubb. Har dere plass? ...skriver Tore. Svaret vet dere allerede.

Tore debuterte på maraton i 1998, og løp i årets Oslo Maraton sitt 163. maratonløp. Med det er han nummer 28 på den norske "Adelskalenderen" - og han er klart yngst av løperne i topp 30, og faktisk yngst av samtlige 103 norske som har passert 100 maraton.

Men, han har rukket å løp en del ultraløp også, på 6-timers, 100 km, 24-timers, 6-dagers.... f.eks. med 189,488 km på Bislett 24-timers 2012 og 712,553 km (3. plass) i Jessheim 6-dagers i sommer. Det første løpet som RU-medlem blir på Bislett 48-timers der han også vil få med seg NM-resultat på 24-timers i M40-44.2015-okt-05

Bli med på løpereise til Gran Canaria i januar-februar

Bildet: Vi går i de bratteste bakkene (fra Sondres blogg

I januar/februar arrangerer Sondre Amdahl to løpehelger på Gran Canaria i samarbeid med Moses Løvstad og Didrik Hermansen.

Sondre skriver på bloggen sin:

I januar/februar 2016 arrangerer jeg to langhelger på Gran Canaria sammen med Moses Lovstad og Didrik Hermansen. Vi løper i traséen for Transgrancanaria, bor godt, spiser godt og lærer av noen av Skandinavias mest erfarne ultra-trail løpere. Selv har jeg bodd på Gran Canaria og løpt Transgrancanaria tre ganger (med sjetteplass som dårligste resultat).

Du er i gode hender med andre ord!

Tur 1 (onsdag 27. januar til søndag 31. januar) 2016 blir litt lettere enn tur 2, og passer for deg som kanskje har ambisjon om å løpe Transgrancanaria Advanced (80km). På Tur 2 (onsdag 3. februar til søndag 7. februar) 2016 løper vi i absolutt hele traséen til Transgrancanaria (127km).

Les mer her: http://sondreamdahl.com/inspirasjon/2015-okt-04

Hilde Johansen på 11. plass i 3-länder Marathon
Bildet: Løpsbilde (arrangørfoto).

3-länder Marathon ved Bodensee er et løp som starter i Lindau i Tyskland og har mål i Bregenz i Østerrike, og som underveis også er innom Sveits.

Hilde Johansen var klart best av de norske kvinnelige deltagerne med 11. plass (4 i K40) med tiden 3:32:34. Vi tar også med at datteren Rebecka debuterte på maraton med 4:46:56 (168. plass).

- Det var ikke pers nei, skriver Hilde på Facebook..... - Var lenge sikker på at jeg skulle klare det, men det glapp igjen gitt. Akkurat som i Spania i januar, ble det ca ett min over persen fra 2011. Neste gang...

Se også omtale på kondis.no


2015-okt-04

Titina på 3.plass i det nye Risør Konvoi Maraton

Bildet: Titina med medalje etter løpet (bilde fra Titinas Facebookside)

Risør har nå fått sitt eget maratonløp (og andre distanser) som en del av Risør Festuke. Titina ble nummer 3 i kvinneklassen med 4:21:11 mens Daniel Salvesen ble nummer 9 i herreklassen med 3:57:39. Det var 16 deltagere totalt.

Løpets hjemmeside.

Thomas Stordalen, som har meldt seg ut av klubben vår denne uken, løp for Røa IL og løp inn til 2. plass i herreklassen med tiden 3:17:27. Vi ønsker Thomas lykke til i ny klubb. (I november "angret" han seg - og meldte seg inn igjen).2015-okt-03

Ståle Wenstad Aas nr 15 i Skagenmarathon

Bildet: Ståle løper i mål i Skagen (bilde fra Ståles Facebookside).

Tiden til Ståle ga en fin 15.plass totalt av 119 deltagere på maraton (8. plass i M35-44). Han løp på 3:22:08.

Løpets hjemmeside.

- Vel i mål på Skagen Marathon, skriver en fornøyd ståle på Facebook og fortsetter med: - Nå er det middag og en Skagen pilsner. Løpet kan anbefales.2015-okt-03

Langtur i RPL50-løypa 25. oktober

Bildet: Anita Øy på testtur før årets RPL50

(Foto:Olav Engen)

Olav inviterer til langtur i løypa til Romeriksåsen på langs lørdag 25. oktober. Frammøte ved Veståsen skole i Gjerdrum 08:00, transport til start avtales når vi vet hvem som blir med.

RPL50-løypa er 50 kilometer, 40 km på sti og 10 km på grusvei. De som bruker lang tid* eller vil løpe litt kortere kan kutte ut et parti midtveis, da blir løypa 35 km med 32 km på sti.

Ta kontakt med olav@samgla.no om du vil være med.

*Olav løper 35 km, Anita (bildet) og Leif er allerede "påmeldt" 50 kilometer.

Har du også lyst til å invitere til en treningstur, helg eller hverdagskveld, si fra, så legger jeg ut melding på hjemmesiden og Facebook.2015-okt-02

Nytt medlem: Nils-Petter Komperud

Bildet: Fra Oslo Kommunes hjemmeside

Nils-Petter Komperud (41) fra Oslo er innmeldt i klubben. Nils-Petter har brunt belte i karate og har tidligere løpt som supplement - turer opp til 2 mils lengde. Når han melder seg inn er det med en målsetting om å løpe lange ultraløp på sikt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.