Liss vant coaching med Sondre

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Jan 2016

Liss Johansen Vallestrand vant coaching med SondreAmdahl

EcoTrail skriver på sin Facebookside:

«Jaaaa!» og «Jippi!» var responsen fra Liss Vallestrand da hun fikk vite at hun er den heldige vinneren av coaching fram mot Ecotrail Oslo 21.mai.

Vallestrand (39) er mor til to små barn og jobber full tid i Norsk Folkehjelp. På fritiden klemmer hun inn så mye løping som mulig og i fjor rakk hun å løpe blant annet Ecotrail 45 km og Nordmarkstravern sin nye distanse Dobbeltravern 60 km. Til våren står 80 km i Ecotrail Oslo for tur, og Liss er veldig glad for at en av verdens beste ultraløpere, Sondre Amdahl, skal hjelpe henne med treningen fram mot denne styrkeprøven.

Sondre og Liss har sin første samtale på Skype søndag 31. januar, og etter denne samtalen får hun et treningsprogram. Bloggen til Sondre vil bli oppdatert jevnlig med rapporter fra dem begge to, og Ecotrail skal selvsagt følge dem. Sondre forteller også at det var kjemperespons for å få muligheten til å vinne coaching. Dessverre er det bare én som ble trukket ut denne gangen. Veiledningen er betalt av vår sponsor Sport 1 Storgata. Vi ønsker Liss maks lykke til med treningen!

Her finner du Sondres blogg: http://sondreamdahl.com/coaching/

Bildet: Fra EcoTrails FB-side


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.