Nytt medlem: Cecilie Longva Igesund

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Jan 2016


Cecilie Longva Igesund (39) fra Oslo har nåmeldt seg inn i klubben. Hun debuterte på ultraløp i EcoTrail - og ga seg ikke før hun hadde løpt syv ultraløp i 2015.

Cecilie skriver i en e-post til undertegnede:

- Jeg beveget meg over i ultramodus i fjor med EcoTrail 45 km først, så Romeriksåsen på langs som var mitt første terrengløp noen sinne hvor du tok meg imot i mål, så kom fantastiske Rallarvegsløpet, trivelige Røde Huset Backyard Ultra, Oslo Trippelen, Oslofjorden Rundt og til slutt 12-timers på Bislett. Løp også tre maraton; i Holmestrand på våren, Nordmarka på sommeren og nyttårsmaraton i Ålesund... Jeg vet ikke helt hva som skjedde; bortsett fra at jeg tydeligvis liker å løpe, noe jeg tilfeldigvis fant ut en dag jeg skulle prøve og løpe en 3000 meter på jobben. Jeg skjønte da at her må det trenes, og så var det i gang, -for ca fire år siden.

- Jeg har truffet mange likesinnede løpeglade folk på min vei det siste året som er til inspirasjon og glede. For det nye året er jeg påmeldt 50 km på Bislett og EcoTrail 80 km i mai. Ellers håpet jeg å få spikra en del andre løp også snart, det et mye spennende å velge i.


Bildet: Cecilie med medaljer etter Oslo Trippelen (foto fra Cecilies FB-side).Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.