Leif Abrahamsen fullførte Spine Race 430 km !

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Jan 2016

18. mars blogget Leif om Spine Race, les blogginnlegget her: SpineRace mitt hittil tøffeste løp


Ikke bare fullførte Leif "The Spine", han kom på en glimrende 11. plass av de 68 deltagerne - og bare 24 av dem kom helt til mål.

Det ble nesten 7 døgns strabasiøs ferd under til dels ekstreme vinterlige forhold i de nord-britiske fjellene. Det er snakk om en terrengløype på 431 km med 11.200 høydemeter! ... på vinterføre!


Leif kom i mål etter en veldig sterk avslutning natt til lørdag, etter 160 timer, 20 minutter og 51 sekunder.

Toppbildet: Arrangørfoto

Senere lørdag oppdaterte han på Facebook:

Siden jeg har verdens beste kjæreste så har hun gjort den viktige oppgaven å oppdatert Facebookvennene mine med daglig status Men nå som løpet er over så føler jeg for å komme med en egen oppdatering Først vil jeg begynne med å takke for alle oppmuntringer og lykkeønskninger under løpet, det har varmet å få høre om dem på tlf 4G dekning er ikke så utbredt i de Nordlige fjellområdene i England.

Men tilbake til løpet, aldri har jeg vært så sikker på at jeg ikke skal delta på ett løp igjen som dette, løpet har sine sjarmerende sider men det som er brent inn er uendelige timer med vassing i dyp leire, myr eller bekker, du presser på hardt og klarer en snitt fart på 3km/t, du har den uendelige smerten som skjærer gjennom føttene som kniver etter endeløse dager med våte ben og opp mot 22 timer daglig med trasking.

Og oppturen når du endelig kommer til sjekkpunktet med god mat og superhyggelige funksjonærer bli fort glemt når du trer en verkende kropp ned i soveposen og stiller vekkerklokken til å ringe en time senere. Dette er uten sidestykke det tøffeste løpet jeg har deltatt i og jeg har aldri fått trukket grensene mine så langt, jeg måtte mange ganger grave svært dypt for å finne motivasjonen og styrken for den neste bakken eller det neste skrittet så hadde det ikke vært sånn at jeg ikke bryter løp så hadde jeg nok brutt dette.

Men nå føler jeg bare tilfredsstillelse Spine slo meg i fjor men nå kjempet jeg tilbake og vant så takk for alle lykkeønskninger og gratulasjoner under veis, det var de som hjalp meg opp hver gang jeg trynet i leira

Les mer på kondis.no: Leif Abrahamsen på 11.plass i The Spine Race 430 kilometer

43 km er fryktelig langt i fjellterreng vinterstid! (foto: Tim Budd)


Snøstorm! (arrangørfoto)

Leif og Javed Bhatti (foto: Paul Wilson)

Leif på en av sjekkpostene (foto: Paul Wilson)


Leif pudrer bena (foto: Tom Jones)

Snart i mål (arrangørfoto).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.