Godt Nytt År!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Jan 2016

Vi ønsker alle i klubben et fint og sporty år i 2016. Det er ganske fantastisk at vi nå er oppe i 161 medlemmer - og at nesten alle er aktive løpere - faktisk har de aller fleste løpt ultraløp i 2015, og flere planlegger debuten sin i 2016.

På hjemmesiden har vi etter beste evne skrevet om alle maraton- eller ultraløp med deltagelse fra klubben - det vil vi fortsette medi 2016. Husk å gi et tips til undertegnede dersom du har deltatt utenfor landets grenser.

Benytt gjerne anledningen tilå se litt hva som skjuler seg under sidemenyene på hjemmesiden vår. Spesielt er det fint om du følger med på klubbkalenderen og treningssiden - og husk at det aldri blir for mange treningsinvitasjoner.

I året som kommer blir det fellestreninger stort sett hver helg gjennom vinteren, det blir vårsamling i april, det blir reise til løp på Madeira og i Telemark, det blir arrangement av Romeriksåsen på langs i juni og ChampagneUltra i desember. ...og det blir haugevis av ultra- og maratonløp som frister til deltagelse.

Vi tror på enda mer gul/svart antrekk på norske løp i 2016 - senere i vinter blir det en ny bestillingsrundepåklubbtøy, men det er også litt igjen på lager fra fjorårets produksjon.

Med løperhilsen fra OlavKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.