Line sprintet til 75,186 km i slovenske Kranj (6-timersløp)

Postet av Olav Engen den 4. Jun 2024

Line Caliskaner har vært på tur til Slovenia der hun løp 6-timers løp i SLO12RUN. Hun kom på en sterk 2. plass totalt av 50 deltakere på distansen - i et løp der det var tre kvinner foran beste herreløper!

Bildet: Kvinnene tok kommandoen rett fra start. (Arrangørfoto)

Line løp 75,186 km, et svært bra resultat som gir 6. plass på den norske adelskalenderen. Den norske bestenoteringen tilhører Margrethe Løgavlen med 81,892 km fra 2009. Beste norske resultat etter 2011 er Rina Nordsveens 77,165 i 2022.

Vi gratulerte med imponerende løp - selv om Line ikke var helt fornød, og fikk til svar:
- Takk. Det er ikke dårlig, men jeg burde «enkelt» klart lenger.

Løpets hjemmeside
Alle resultater


Line skriver på facebook:
- SLO12RUN - 75,186k og 2. plass

Ikke ofte jeg deltar på korte løp. 6-timers løp er nærmest som en sprint å regne for en ultraløper som liker de lange løpene. 

Føltes fint fra start og jeg var positiv til at det skulle gå etter planen. Været var perfekt med 20-22 grader og delvis sol. En runde var 1250 meter som er en fin lengde med tanke på tilgang på næring og drikke.  Siste 1 - 1 1/2 time begynte det å rykke litt i leggmusklene. Spesielt ved endring av retning hvor jeg måtte bremse ned og ta farten opp igjen. Klarte en stund å holde det i sjakk, men mot slutten eskalerte det og leggene ville ikke mer. Til tross for problemene mot slutten var det mye som var bra og vi kan ta med oss i oppladingen til Badwater. 

Line sammen med Badwater-konkurrent Simen Holvik (som prøvde seg på den norske 12-timersrekorden) og coach Sondre Amdahl. Privat foto.

Litt ekstra gøy å være på en resultatliste hvor de 3 øverste alle er kvinner. (Selv om det er 2 klasser/løp som av praktiske årsaker arrangeres samtidig.)
Arrangementet var helt fantastisk. Et løp jeg varmt anbefaler til alle som vil løpe 6 eller 12 timer. Jeg synes det er stas å være med på løp i utlandet. Bli kjent med nye ultraløpere og treffe igjen noen jeg har blitt kjent med tidligere. 
Tusen takk til @slo12run Dere gjorde en fantastisk jobb og fikk oss til å føle oss som noen stjerner.  
Ekstra stor takk til @sondreamdahl som sa ja til å bli med. Uvurderlig å ha deg med. Både med tanke på prat og planlegging i forkant, hjelp underveis og evaluering i etterkant. Så takknemlig for at du stiller opp. Det ble en veldig bra og hyggelig helg til tross for at resultatet ikke ble helt som planlagt

x

Line på pallen... (Arrangørfoto)

Favorittene før løpet. (Arrangørfoto)

Medaljen. (Arrangørfoto)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.