Seks fra klubben løp Ribbemaraton

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Des 2023

Seks fra klubben fullførte Löplabbets Ribbemaraton 27. desember, Løpet som har blitt en tradisjon 3. juledag i en umerket løype mellom Löplabbets avdelinger i Sandvika og Ski.

Seks av de 30 som fullførte løpet var fra klubben. Selv om lista i dette sosiale løpet settes opp alfabetisk ser vi jo at noen løp fortere enn andre... 

Det var 10 minusgrader og snøføre under arrangementet.

Kondis.no: Kald, men flott Ribbemaraton fra Sandvika til Ski 3. juledag

Toppbildet viser starten kl 10 der de fleste startet, vi ser bl.a. Sisi og Jeanette i front. Bildet nedenfor er fra starten kl 9 der bl.a. Lars og Lise var med. (Arrangørfoto)


Våre deltakere:

FornavnEtternavnTid
NinetteBanoun4:14:36
SiriBergfald4:57:47
StianFjellestad3:24:15
LarsMøller4:56:00
Lise LysfjordPettersen6:39:59
JeanetteSolvang4:57:47

Ninette har oppsummert året på facebook og avslutter med:
- Avslutning av året med løpelabbets Ribbemaraton.  Nå er det fin skisesong og litt mindre løping for en kort stund. Men kroppen er skrøpelig – avslutning av året med vondt i andre skulder – også her skade i selve skulderleddet, denne gangen falt jeg ikke, så hvordan skaden oppsto skjønner jeg ei.  Men, jeg gir meg ikke!   2024´s hovedløp kommer allerede i april, Maraton des Sables 250km etappe løp i Sahara!  Så her skal det trenes med snøpulsing, sekk, og varme i kalde nord.  Vedlagt et utvalg av løpebilder fra året som gikk. (Arkivbilde Bislett 24).


Lise på facebook: En kald fornøyelse😁🥶🏃‍♀️ Men kom da i mål omsider - uten feilløping juhu🤣 Ribbemaraton 2023 ➡️ Et nydelig avbrekk i romjula🐷❤️


Arrangørfoto.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.