Cathrine Lorentzen raskest av våre tre løpere på 57 km i Jotunheimvegen Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 2. Okt 2023

Tre løpere fra klubben løp Jotunheimvegen Ultra sist helg, som arrangeres sammen med Skåbu Fjellmaraton. Raskest av løperne våre var Cathrine Lorentzen som løp på 5:29:44 - som ga 4. plass av 11 kvinner. Målgangen hennes ser du HER (bildeutsnittet ovenfor er fra videoen).

Isabel Aarnes - som hadde maratonpause - ble nummer 8 på 6:08:05.
Lars Møller løp inn til 21. plass av 34 herreløpere med 6:13:46.

Alle resultater

Cathrine skriver på facebook:
Mitt 5 år på rad hvor jeg deltar på Skåbu Fjellmaraton. To ganger maraton distanse og tredje gang med ultra distansen @jotunheimvegenultra fra Bygdin til Skåbu. Hadde et mål å slå fjorårets PR på 05:57. Turen over i år føltes tung både fysisk og mentalt. Hadde mange samtaler med meg selv for å si det sånn, så da jeg klarte å løpe så og si hele veien og kom inn på 5:27 og knuste min egen pers på sånn 28 min ca var jeg meget happy!

For et flott løp, for noen herlige folk som arrangerer dette, vi sees neste år og! Grattis til alle som deltok og til alle som har jobbet hardt for at dette ble et flott arrangement i år og. Vi sees i 2024.

Cathrine langs Jotunheimsvegen.


Isabel på facebook:
Jotunheimvegen ultra, 57 km, på Skåbu Fjellmaraton løpt for 5.gang - på 6:08. Ultraløp nr 31 totalt. Kom ikke under 6 timer. Men med 27 maraton og 3 ultraløp i 2023, så er det vel innafor. Dette er det fineste ultraløpet jeg løper og har blitt et tradisjonsløp.


På afterrun var jeg foredragsholderen. Utrolig hyggelig å snakke om og dele reisen om prosjektet mitt "100 maraton før 40"
Tusen takk for nok et upåklagelig arrangement Skåbu fjellmaraton. 10 av 10 som alltid. Jeg kommer selvfølgelig tilbake neste år og satser på sub 6 da. Tusen takk for at jeg får være ambassadør for dere og for at dere har troen på meg.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.