Torunn og Svein-Erik løp Vilnius Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 11. Sep 2023

Torunn Tofteng var veldig glad for endelig å kunne fullføre en maraton igjen, og i Vilnius sist helg hadde  hun sin egen fartsholder og inspirator i gubben Svein-Erik Bake.

De kom sammen i mål på 4:26:49, men Svein-Erik fikk 3 sekunder bedre chiptime enn Torunn som løp på 4:25:58. Det ga dem 631. og 632. plass av de 1002 startende (923 fullførte)

Flott medalje!

Torunn på facebook:
- Åh! Det var jo akkurat så vondt som jeg husker det, men samtidig også så godt, særlig når jeg løp i mål hånd i hånd med mannen min. Det var også bare så hyggelig når kollegaene mine sto og heiet og tok i mot oss når vi løp i mål.
Endelig et maraton igjen. Vilnius viste seg fra sin aller beste side. Det var et strålende sommervær og skikkelig varmt der ute, så Svein helte kaldt vann over meg nesten på hver eneste drikkestasjon underveis. Han satte «strøm» i meg etter 41 km slik at jeg fikk opp farten inn til/i mål. Nå fortjener han litt bobler så utrolig godt han behandler meg. Jeg trenger en happy mann.

Nå er det litt ettermiddagskos bare oss to med litt te før det blir bankett med kollegaer og følge etterpå. Ha en flott søndag.

Løypespaghetti i Vilnius.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.