Isabel doblet med å løpe maraton både i Mandal og Eidsvoll sist helg

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 29. Aug 2023

Isabel Aarnes nærmer seg mål i sitt 100 maraton før fylte 40 år prosjekt. Sist helg doblet hun og løp to maraton: i Mandal lørdag og på Eidsvoll Verk søndag. (Bildet er fra Mandal, privat foto)

Dermed har hun nå fullført 94 maratonløp, og mangler bare fem løp før den store jubileumsdagen 14. oktober med "Isabels maraton nummer 100" - sammen med 99 andre.

Mandalsmaraton er Norges sydligste og nest eldste maratonløp, og Isabel kom der i mål på 4:23:44.


Eidsvoll Verk 6-timers og Maraton ble arrangert på samme arena som Isabels løp 14. oktober; ved skiarenaen foran klubbhuset til Eidsvold VæksSkiklub. For Isabel var det bare snakk om maraton denne dagen, som ble fullført på 4:40:05.

Alle maratonresultater på Eidsvoll Verk


Isabel etter fullført maraton på Eidsvoll Verk skistadion. (Privat foto)


Isabel på fb:
-2 dager = 2 maraton, nr 93 og 94 i boks😉 

Lørdag - Mandalsmaraton på tiden 4:23👍
Søndag- Eidsvoll Verk 6-timers, kun maraton, på 4:40👍
Tok toget ned til Vennesla på fredag etter jobb og måtte selvfølgelig gå "Tømmerrenna" når jeg først var der (siste bilde)😉 Så dro jeg til Odd Gunnar og fruen å overnattet der. Så dro vi ned til Mandal lørdagmorgen for å løpe. Så var det å kjøre opp til Kristiansand å ta bussen tilbake til Oslo. Rakk akkurat ikke bussen, så måtte kjøre etter å gå ombord på neste holdeplass🤪 Kom hjem kl.21.00 i gårkveld.
I dag ble jeg hentet av Runar i løpeklubben kl.8.45 og vi dro til Eidsvoll verk skistadion👍 Jeg skulle "bare" løpe maraton der i dag, siden det er det jeg trenger frem mot løpet mitt😉
Kjører på litt hardt nå i innspurten😉

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.