Ingunn Ytrehus fullførte Strengsdal Rundt 54 km på Nøtterøy

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 28. Aug 2023

Ingunn Ytrehus løp i helgen det nye løpet Strengsdal Rundt på Nøtterøy, der hun fullførte ultradistansen på 9:14:27 etter 53,6 km + 700 m feilløping på første runde. (Arrangørfoto)

Det var 14 deltakere på ultradistansen og nesten 150 totalt i løpet.

Korteste distande var 6,7 km, og denne runden ble løpt 8 ganger av ultraløperne.

Ingunn om løpet:

- Jeg hadde min egen bil som depot ved hver runding og hadde til sammen 55 min pausetid med sportsdrikk, ingefærøl, kombucha, vestlandslefse, linsechips og kald fiskeburger med majones. Noe pausetid ble også brukt til å handle lokale grønnsaker av naboen som hadde satt opp bod rett bak bilen min.

- Morsomt arrangement på mange måter! Oppholdsvær de første rundene, men veldig vått og gjørmete i deler av løypa, og på de siste rundene bøtta det ned. Tok på hodelykta på siste runde, da det ble litt mørkt i den tetteste skogen i regnværet utpå ettermiddagen.

- Legger ved et bilde av skoa etter løpet. Ildsjel og initiativtaker Einar Anbjørn Hansen fortjener all honnør for å dratt i gang dette løpet. 


Ingunn: Det hører med til historien at jeg kjøpte nye sko dagen før, tok dem på rett ut av eska og løp i ni timer med mine problemføtter uten problemer! Saucony Endorphin Rift altså.

Det ble en våt avslutning... her er Ingunn sammen med løpsleder Einar Anbjørn Hansen etter målgang. (Arrangørfoto)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.