Line Caliskaner totaltvant Berlin 100-meilen på supertid - Felt like a hero

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Aug 2023

Line Caliskaner løp inn til totalseier på fantastiske 13:53:57 i Berlin 100-meilen sist helg i et løp med 336 fullførende på 100-miles! Dette er den klart raskeste tiden av en norsk kvinne på distansen, tidligere norsk bestenotering hadde Ingrid Lid fra et løp i England tidligere i år med 14:13:15. (Arrangørfoto)

Det var også stafett med 131 lag - og kun fire av dem fullførte raskere enn Line, så den jenta er i knallform fram mot Spartathlon og VM 24-timers.

Line skriver på facebook:
Berlin Wall 100 miles - a perfekt race for a roadrunner🤩 Never thought it was even a possibility for me to pass the finish line as the first runner..Mauerweglauf thank you for making the moment magical 🙏🏻 Felt like a hero.

Line jubler for seier. (Foto: ToTho Schindler)

På arrangørens fb-side strømmet det på med gratulasjoner, og Line har svart:
Line Sevilhaug Caliskaner

Thank you for all the greeting. Much appreciated ❤ Thank you to all the volunteers. Without you it wouldn't be any race. You do such a great job helping out and giving us a smile so we can do what we love. Thank you for spending your spare time just for us 🙌 Thank you to the organizers of this great event 🙏 As a road runner, this was just perfect.


Arrangøren svarer Line:
Mauerweglauf

Line Sevilhaug Caliskaner, Dear Line, it was an extraordinary experience for me to witness your success. Thank you for that and also for the nice conversation after you crossed the finish line and at the award ceremony. I would be very happy if you would visit us again, best wishes, the race director Harald Reiff


Fire løpere fra klubben fullførte årets 100Meilen Berlin

W1 /Tot 1 Line Caliskaner 13:53:57
W19 Janne Kvisvik 21:06:55
M 57 Jan Magnus Brevik 21:49:33
M116 Lars Møller 24:27:31

85 kvinner og 251 menn fullførte (i tillegg til 131 stafettlag).


Janne Kvisvik skriver på facebook:

- Der Berliner Mauerweglauf - 100 miles (161 km) rundt tidligere Vest-Berlin. Et fantastisk løp - ikke bare er det mye asfalt, upåklagelig logistikk med mat/drikkestasjoner på løpende bånd, hyggelige løpere, publikum og frivillige, men den historiske bakgrunnen og minnesmarkeringen for ofrene for muren danner en bakgrunn som gjør dette til litt mer enn bare et ultraløp. 

For tre år siden løp jeg mitt første 100 miles løp - Oslofjorden Rundt. Ganske tidlig i løpet møtte jeg Line Sevilhaug Caliskaner og vi endte opp med å løpe sammen hele veien til mål i Holmestrand. Og siden da har vi skravlet og løpt sammen mange ganger. Mens jeg fortsatt er i turklassen innenfor ultraløp, er Line nå i eliteklassen, så vi dro til Berlin sammen, men før startskuddet gikk lørdag morgen ønsket jeg Line lykke til og trakk meg fornuftig nok litt bakover i startfeltet. Smart trekk da Line fløy av gårde fra start og endte opp med å knuse konkurrentene - i mål på under 14 timer, først av alle i mål med god margin og beste tid av en kvinne noensinne. Da var stående applaus på premieseremonien helt på sin plass 😊💪🏃‍♀️
Jeg derimot tok meg bedre tid. Første delen av løpet går igjennom byen og ut til Potsdam. Der var det mye fint å se, men med friske bein benyttet jeg ikke meg av muligheten til å få med meg verken East Side gallery, trabantmuseet eller alt annet Berlin hadde å by på, men føyk avgårde så raskt jeg kunne. Tålmodigheten fikk også testet seg da det var strengt forbudt å løpe på rødt lys, så da trippet man desperat på hvert veikryss selv om det verken var biler eller mennesker å se.
Etter en kort stopp på drikkestasjonen i Potsdam var jeg klar for å løpe lett og fornøyd videre - men beina var ikke enige og krampene røsket i både legger, føtter og lår. Litt ugreit i forhold til løping, og ikke minst på litt ujevn brostein 🙄
Så da ble det å prøve å få beina til å bli med, var jo bare 90 km igjen til mål!!!
Etterhvert ble det også litt 🤢🤮, og desto mer tid til å snakke med tilskuere, medløpere og å betrakte omgivelsene - som dessverre da viste seg å være skog i stummende mørke 🤣 å løpe langt en en ting, men å gå samme distanse er en større prøvelse mentalt, det tar så syyyykt lang tid...så da var det utrolig deilig å se stadion, manne seg inn i løpemodus og løpe den siste runden til mål, noen erfaringer rikere.


Lars Møller skriver på Facebook:

- Berlinmuren 100 miles (161km) gjennomført. Med elendig treningsgrunnlag skal jeg være godt fornøyd med 24t27m. Klarte nok engang å gå tom for strøm på hodelykta (lærer aldri).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.