Ida Slorafoss og Line Caliskaner tatt ut til VM 24-timers i Taiwan

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 12. Jul 2023

Ida Slorafoss og Line Caliskaner var to av fem løpere som denne uken ble tatt ut til VM 24-timers i Taiwan. Det var det nok ingen av dem som trodde på bare for ett år siden.

Begge løp gode 24-timersløp på Bislett i november med 220,509 km på Line og 190,636 på Ida. Pers på begge to.

I mars reiste Line til Barcelona for å prøve seg på VM-kravet 224 kilometer, nor hun klarte med glans da hun vant Ultrarunning Barcelona men imponerende 243,121 km.

For en måned siden var det NM i Stjørdal, og der klinket Ida til med sølv og 226,228 km i godt samarbeid med tidligere RU-medlem Annette Velde Sande som vant NM og også skal til VM.

Mesterskapet i Taiwan (Chinese Taipei) arrangeres 2. desember, men foreløpig vet vi lite om mesterskapet, så det kommer vi tilbake til senere.

Ida Slorafoss og Annette velde Sande etter målgang.jpg
Annette Velde Sande og Ida Slorafoss etter målgang på NM 24-times da det er klart at begge har oppnådd VM-kvalifiseringskravet. 

- Oi da, helt vilt, sier Ida (34) når hun får vite om uttaket.
- Det er stort å få representere Norge i et VM - og i tillegg sammen med de utøverne jeg ser mest opp til og har som forbilder i sporten. Dette blir spennende, sier Ida som også er en god konkurranserytter.

Line Caliskaner løp 243 km på 24 timer - KONDIS - norsk organisasjon for  kondisjonsidrettLine Caliskaner etter fullført Spartathlon på imonerende tid i fjor høst. (Privat foto)

- Jeg er veldig glad og ikke minst stolt over å ha blitt tatt ut til VM. Dette er stort. Om noen hadde fortalt meg for ett år siden at det i det hele tatt var mulig, ville jeg nok ikke trodd på vedkommende. Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått fra min coach, Sondre Amdahl. Uten ham hadde jeg verken fått framgangen eller resultatene jeg har vist det siste året, sier Line.


Kondis.no: Fem løpere tatt ut til VM 24-timers i Taiwan, fire kvinner og en mann


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.