Svein-Erik Bakke vant Kick-Master Ultra 50 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 31. Mai 2023

Svein-Erik Bakke har slitt med både en hamstringsskade og en vond hofte, men er på god vei tilbake til god form. I pinsen løp han Kick-Master 50 km i Drammen der han fikk gode svar fra kroppen og løp inn til klar seier (6 deltakere) på 3:46:59 med en maratonpassering på 3:11:35. 

Det er bare 14 min etter aldersrekorden 55-59 som Drammenspresten Cato Thunes har på 3:32. Det har nok Svein-Erik inne når han vil.

Han skriver på facebook:

Dagens fangst ble jo faktisk ganske ok. Flotte premier🥇. Tusen takk☺️. I tillegg fikk jeg jo løpe med startnummer 1👍🤩. Det forplikter jo litt.

Kick-Master Ultra (50 km) på smilepuls var en veldig fin pinseaktivitet.
Når jeg sendte melding til min kjære om at jeg hadde kommet i mål og et bilde av premiene, fikk jeg umiddelbart svar/spørsmål om hva som skjedd/gått galt🧐😬. Dette var jo absolutt ikke planlagt🤐. Så da får jeg forberede «forsvarstalen» min og stålsette meg for utspørringen senere. «Overlever» jeg den, får jeg kanskje et godt glass rødvin til kvelds.
Neste trinn i uttesting av hamstring og hofte gikk helt smertefritt. God følelse hele løpet/turen. Endelig et ultraløp igjen🤩. Kontrollert og behagelige 50 km i strålende løpevær. Så det gir håp om at jeg snart kan løpe raskere igjen. 
Tusen takk til Tom-Rune Bertelsen og Kickmaster Maraton for flott løype og koselig arrangement.


Tom-Rune og Svein-Erik.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.