Ninette Banoun (4. plass) og Andreas Skogen (8. plass) med sterke løp i Ecotrail 80 km

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 24. Mai 2023

Andreas Skogen og Ninette Banoun imponerte med henholdsvis 8. plass herrer og 4. plass kvinner på Ecotrails lengste løype.  Totalt var 23 løpere fra klubben med, hvorav 9 på 80 km og 9 på 50 km.

Best av våre på 50 km ble Lars Martin Falk på 12. plass i herreklassen og Margrethe Kallestad Rasmussen på 11. plass i kvinneklassen.

Vi  må også nevne av Liv Richter Melby ble totalvinner på 21 kilometeren.

Løpet hadde byttet helg og kolliderte med SMVE, så klubbens løpere fordelte seg jevnt på de to arrangementene, med 30 løpere totalt.

Det var flott og nesten for varmt maivær for de som løp, bare herlig for de som heiet.

Se bilder og facebookoppdateringer under resultatene.

Ninette Banoun:

Ecotrail 80 km (81km) gjennomført, men det ble tungt på slutten. Varmen, kvalmen… Hadde håpet på en bedre tid enn i fjor, men nei. Plassering fornøyd med, fjerdeplass. Tiden 9:30:23, et godt stykke unna pers. Men de tider er forbi.  Takk til Hilde Johansen, for morsomt bilde, ved 60km passering.

Ida Rindal:

Ecotrail 80 km. Et fantastisk arrangement. Selv om det ble en tøff tur for mitt vedkommende da kroppen ikke spilte på lag, er jeg så fornøyd med turen og å klare å fullføre på tiden 12.08.

Lars Martin Falk:

Ecotrail 50 km - 4:21:48
Et fantastisk løp med blanding av grus, litt stier og litt asfalt. Følte meg bra veldig lenge i dag. Tungt fra 40 km og til mål, med litt småkrampe i baklår/innsiden, men slapp å stoppe helt opp heldigvis.
Mitt andre ultraløp utendørs

Eirik Trenchard:

Trip pictures + what’s left of (shirt) me after 50 K

Thomas Stordalen:

EcoTrail 50km FINISHER!
Dette var en stor seier for meg på en dag jeg tok meg veldig god tid. Vært gjennom en litt kjip periode de siste ukene med sykdom og annet. Etter Holmenkollstafetten forrige helg fikk jeg et panikkanfall og denne uken har vært preget av sterk sosial angst. Så det var stort at jeg kom meg til start. Og heldigvis var de sorte ormene borte så dette var ikke farlig i det hele tatt! Det ble en drømmedag hvor tid og fart ble lagt til side og jeg fokuserte på gleden i det å være ute og hvor mye det betyr for meg. Jeg smilte og koste meg hele dagen og hadde det så fint. Skikkelig stolt av meg selv!

Denne skal jeg nyte!

Marianne Følling:

Ecotrail Oslo ble en skikkelig mental og fysisk prøvelse i år. Men det er vel derfor jeg er med på sånt, og det sies at jeg til og med gjør det frivillig, så da så. Og alt er som det skal være, da jeg lørdag ettermiddag la opp som løper, men søndag formiddag meldte meg på et nytt løp.
Her er bildebevis på at jeg faktisk kom i mål, og på at jeg klarte å presse fram et fotografsmil selv om jeg på det tidspunktet var laaangt nede i kjelleren.

Ellen Bech Spangelid:

Jeg tenker på at jeg løp mitt første ultraløp som 60åring og 60km, i går nesten 5 år senere løp jeg Ecotrail 50 km. Jeg var den eldste deltager på distansen både i dame og herre klassen.  Jeg kom i mål, men det var blytungt!
Noe skyldes nok at jeg ikke har løpt i skauen i år, så alle røtter og steiner gjorde meg usikker, så jeg gikk veldig mye. En annen grunn er at jeg ikke har løpt så mange langturer i år, beina hadde ikke fått nok juling før start.
Men tenker at jeg ikke kan slutte med dette, kroppen min tåler det tydeligvis,  bare litt stiv i beina i dag og litt trøtt, men ellers helt fin. Føler meg veldig heldig som kan holde på med dette.
Å jeg gjør det nok igjen dette og flere andre ultraløp. Ultra er mere å fullføre en distanse, enn på tid, den er ikke så viktig, derfor liker jeg det!