Barbro Lindkvam og Marius Nakkeid med gode løp i København Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Mai 2023

Ekteparet Barbro Lindkvam og Marius Nakkeid løp København Marathon søndag 14. mai sammen med 10.152 andre fullførende. (Arrangørfoto fra starten)

Barbro løp inn til 195. plass av 2541 kvinner med tiden 3:28:57, mens Marius ble 1208 av 7613 herreløpere.

Svein-Erik Bakke var også med - som fartsholder, og løp inn til 3:24:45 og 1571. plass.

Kondis: 434 norske løpere fullførte København Marathon (K+)
Kondis: Raske tider i København marathon

Fest eller kaos?
Det er interessant å se den enorme deltakelsen på maraton i København (og Stockholm) i forhold til i Oslo. Forklaringen er enkel; de andre storbyene arrangerer maraton og halvmaraton som separate løp, der alle har den samme opplevelsen. Oslo skal favne over "alle distanser" - og alt blir et virvar av løpere på ulike distanser.

Svein-Erik skriver på facebook:

-  For. En. Flott. Og. Varm. Dag. Copenhagen Marathon på smilepuls i strålende sommervær, og en herlig stemning i gatene. København leverer, gang etter gang. Så da måtte vi levere som fartsholdere/pacere også. Fikk pace en herlig gjeng. 

Men, i dag jubler vi aller mest for mellomstejenta vår Jenni som debuterte på maraton, og bare «nailet» det der ute i varmen. Løp som ei klokke, og slo til med negativ splitt (raskere siste del/halvmaraton enn første) også🤩. Wow. Hun var så happy og stolt, og hadde hatt en kjempeopplevelse der ute. Litt av en stolt mor som heiet på henne og tok i mot henne etter målgang. 
Først yte, så nyte sto det på mange skilt ute i løypa. Så nå kan vi alle nyte litt i kveld. Ha en flott kveld.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.